Categorized | Sport

FC Bihor a scos un egal la Bistrița, Luceafărul Felix a remizat acasă cu FC Maramureș

Sâmbătă, 12 noiembrie 2011 au avut loc partidele din etapa a 13-a a Ligii secunde. Echipele local FC Bihor și Luceafărul Felix nu au reușit să se impună nici la Bistrița, unde FC Bihor a terminat la egalitate 1-1 și nici la Felix unde Luceafărul a scos o remiză albă cu FC Maramureș. După această etapă, Luceafărul Felix rămâne pe locul 7 cu 19 puncte iar FC Bihor pe 9 cu 17 puncte.

Elevii lui Stelian Farcău au întâlnit la Bistrița ocupanta locului 1 al clasamentului, echipa Gloria. Prima repriză a fost sominată copios de bistrițeni aceștia reușind să înscrie în minutul 41 prin Silvășan care a fructificat o centrare perfectă venită de la Predescu și la învins din 12 metri pe Pogacsics.

În repriza secundă, forțați de situație orădenii au ieșit la joc, Muscă amenințând poarta adversă cu un șut de la marginea careului în minutul 52.

Nouă minute mai târziu, antrenorul bihorenilor îl bagă în teren pe Sfârlea iar acesta nu dezamăgește. În minutul 69 Sfârlea îl angajează în careu pe Florin Pop, iar atacantul trimite la colţul lung, mingea loveşte bara şi intră în plasă: 1-1.

Bistrițenii revin în atac și în minutul 80 Pogacsics scoate cu greu în corner o minge trimisă cu capul de Tudose. Cele patru minute arătate în final de arbitrul de rezervă nu le-au fost de niciun folos gazdelor care au fost nevoite să se mulțumească cu un singur punct pe propriul teren.

Cealaltă echipă a județului, Luceafărul Felix a avut un meci șters, condimentat doar de eliminarea din minutul 60 a lui Pocean pentru o lovitură cu cotul in figura lui Deac urmată în minutul 68 de eliminarea jucătorului lui Fc Maramureș, Vasile Pop pentru două cartonașe „galbene” primite în decurs de două minute.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4412 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult