Categorized | Sport

Joi începe Gala Fight Club la Oradea. Alexandru Lungu se va bate cu americanul Neil „Chaos” Cook

Promoterul Eduard Irimia a anunţat luni, 14 noiembrie, programul Galei Fight Club Oradea ce se va desfăşura la Oradea Shopping City în data de 17 noiembrie 2011. Orădeanul Alexandru Lungu se va bate în cadrul evenimentului cu americanul Neil „Chaos” Cook, campion american al luptelor în cuşcă. Gala Fight Club Oradea va începe la ora 21:00, preţul unui bilet fiind de 50 de lei şi 200 de lei la sectorul VIP.

Gala Fight Club Oradea va fi realizată în colaboare cu Fight Club, emisiunea de specialitate a canalului de televiziune Eurosport ce emite în 83 de țări live în Europa, Africa, Asia și Australia.

Ca urmare a anulării semifinalei K-1 China, la Oradea vor fi prezenţi luptători precum Errol „The Bonecrusher” Zimmerman (Surinam), Ben Edwards (Australia), Hesdy Gerges, deţinătorul titlului categoriei grele a Galei It’s Showtime şi Stefan Leko (Germania).

Alexandru Lungu, care l-a învins în cadrul Galei Superkombat Piatra Neamţ pe luptătorul Bob Sapp, va fi prezent şi în cadrul acestei gale cu un Super-fight unde îl va înfrunta pe campionul King Of The Cage 2009, Neil „Chaos” Cooke.

Biletele pentru Gala Fight Club Oradea sunt puse în vanzare la Oradea Shopping City şi în reteaua Eventim.ro, în magazinele Germanos, Vodafone şi Orange din toată ţara cu preţuri cuprinse între 50 lei în public şi 200 lei pe scaune VIP.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

2 Responses to “Joi începe Gala Fight Club la Oradea. Alexandru Lungu se va bate cu americanul Neil „Chaos” Cook”

  1. Regiunea Centru spune:

    Castiga al nostru. Fusul orar il va termina pe american 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Biletele pentru Gala Fight Club Oradea sunt puse în vanzare la Oradea Shopping City şi în reteaua Eventim.ro, în magazinele Germanos, Vodafone şi Orange din toată ţara cu preţuri cuprinse între 50 lei în public şi 200 lei pe scaune VIP, citeaza OradeaPress.ro […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult