Categorized | Sport

Joi începe Gala Fight Club la Oradea. Alexandru Lungu se va bate cu americanul Neil „Chaos” Cook

Promoterul Eduard Irimia a anunţat luni, 14 noiembrie, programul Galei Fight Club Oradea ce se va desfăşura la Oradea Shopping City în data de 17 noiembrie 2011. Orădeanul Alexandru Lungu se va bate în cadrul evenimentului cu americanul Neil „Chaos” Cook, campion american al luptelor în cuşcă. Gala Fight Club Oradea va începe la ora 21:00, preţul unui bilet fiind de 50 de lei şi 200 de lei la sectorul VIP.

Gala Fight Club Oradea va fi realizată în colaboare cu Fight Club, emisiunea de specialitate a canalului de televiziune Eurosport ce emite în 83 de țări live în Europa, Africa, Asia și Australia.

Ca urmare a anulării semifinalei K-1 China, la Oradea vor fi prezenţi luptători precum Errol „The Bonecrusher” Zimmerman (Surinam), Ben Edwards (Australia), Hesdy Gerges, deţinătorul titlului categoriei grele a Galei It’s Showtime şi Stefan Leko (Germania).

Alexandru Lungu, care l-a învins în cadrul Galei Superkombat Piatra Neamţ pe luptătorul Bob Sapp, va fi prezent şi în cadrul acestei gale cu un Super-fight unde îl va înfrunta pe campionul King Of The Cage 2009, Neil „Chaos” Cooke.

Biletele pentru Gala Fight Club Oradea sunt puse în vanzare la Oradea Shopping City şi în reteaua Eventim.ro, în magazinele Germanos, Vodafone şi Orange din toată ţara cu preţuri cuprinse între 50 lei în public şi 200 lei pe scaune VIP.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

2 Responses to “Joi începe Gala Fight Club la Oradea. Alexandru Lungu se va bate cu americanul Neil „Chaos” Cook”

  1. Regiunea Centru spune:

    Castiga al nostru. Fusul orar il va termina pe american 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Biletele pentru Gala Fight Club Oradea sunt puse în vanzare la Oradea Shopping City şi în reteaua Eventim.ro, în magazinele Germanos, Vodafone şi Orange din toată ţara cu preţuri cuprinse între 50 lei în public şi 200 lei pe scaune VIP, citeaza OradeaPress.ro […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult