Categorized | Educatie

Cei mai buni fotografi de nuntă vor fi premiaţi la Oradea

Asociaţia „Euro Foto Art” din Oradea în parteneriat cu Clubul Fotografic „Nufărul” organizează, sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, ediţia a doua a ,,Salonului Judeţean Fotograful de Nuntă al Anului” La salon pot participa artişti fotografi cu domiciliul stabil în judeţul Bihor sau cei care au fotografiat nunţi în judeţul Bihor, cu un număr nelimitat de imagini mochrom sau color.

Concursul va fi organizat pe mai multe categorii: portret şi fotoreportaj (fotografii individuale) sau love story (serii de fotografii 3-5 imagini). Tematica salonului este nunta.

Lucrările primite pentru salonul judeţean vor fi selecţionate pentru expoziţie de un juriu format din artiştii fotografi: Ştefan Tóth (preşedintele juriului), Constantin Dancoglu şi Monica Butnaru.

Din lucrările acceptate pentru salon, juriul va stabili şi premiile oferite de organizatori: Trofeul Salonului, Cupa Salonului  şi câte trei menţiuni la fiecare categorie.

Vernisajul salonului judeţean şi înmânarea festivă a premiilor va avea loc la data de 15 decembrie 2011, la ora 11:00, în Galeria „Euro Foto Art” din Oradea (Piaţa 1 Decembrie nr. 12).

Ultimul termen de predare a lucrărilor pe CD este data de 03 decembrie 2011. Lucrările acceptate şi premiate la salon, vor fi mărite de organizatori, la un nivel profesional la Cosmos Foto din Braşov.

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: office@eurofotoart.ro,  stefan.toth@eurofotoart.ro sau la telefonul 0741.212.111.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult