Categorized | Educatie

Cei mai buni fotografi de nuntă vor fi premiaţi la Oradea

Asociaţia „Euro Foto Art” din Oradea în parteneriat cu Clubul Fotografic „Nufărul” organizează, sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, ediţia a doua a ,,Salonului Judeţean Fotograful de Nuntă al Anului” La salon pot participa artişti fotografi cu domiciliul stabil în judeţul Bihor sau cei care au fotografiat nunţi în judeţul Bihor, cu un număr nelimitat de imagini mochrom sau color.

Concursul va fi organizat pe mai multe categorii: portret şi fotoreportaj (fotografii individuale) sau love story (serii de fotografii 3-5 imagini). Tematica salonului este nunta.

Lucrările primite pentru salonul judeţean vor fi selecţionate pentru expoziţie de un juriu format din artiştii fotografi: Ştefan Tóth (preşedintele juriului), Constantin Dancoglu şi Monica Butnaru.

Din lucrările acceptate pentru salon, juriul va stabili şi premiile oferite de organizatori: Trofeul Salonului, Cupa Salonului  şi câte trei menţiuni la fiecare categorie.

Vernisajul salonului judeţean şi înmânarea festivă a premiilor va avea loc la data de 15 decembrie 2011, la ora 11:00, în Galeria „Euro Foto Art” din Oradea (Piaţa 1 Decembrie nr. 12).

Ultimul termen de predare a lucrărilor pe CD este data de 03 decembrie 2011. Lucrările acceptate şi premiate la salon, vor fi mărite de organizatori, la un nivel profesional la Cosmos Foto din Braşov.

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: office@eurofotoart.ro,  stefan.toth@eurofotoart.ro sau la telefonul 0741.212.111.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult