Categorized | Social

Noul adăpost pentru câini de la Oradea va fi dotat cu patru camere video

Primăria Oradea va finaliza în această săptămână, lucrările începute în luna octombrie la adăpostul câinilor comunitari de pe strada Coriolan Hora, spaţiu administrat de fundaţia SOS Dogs. Toate materialele necesare lucrărilor au fost achiziţionate din fondul de 50.000 lei, pe care municipalitatea îl asigură anual Fundaţiei SOS Dogs

Toate lucrările demarate sunt destinate să îmbunătăţească condiţiile din adăpostul de câini. Astfel, gardul care împrejmuieşte adăpostul a fost reparat, înălţătoarele au fost montate, urmând ca până joi să fie gata şi împrejmuirea cu prelată a gardului.

Totodată, au fost asfaltate căile de acces spre adăpost, dar şi căile de acces interioare, inclusiv bordurarea acestora şi au fost montate două porţi de acces interioare, care separă spaţiul destinat patrupedelor de restul adăpostului.

De asemenea, au fost executate reparaţii la 20 dintre cuştile destinate patrupedelor. Acoperişul a fost şi el refăcut, fiind montată deja tabla ondulată.

În continuare, Primăria intenţionează să monitorizeze video adăpostul, prin montarea a patru camere video.

Toate materialele necesare lucrărilor mai sus meţionate au fost achiziţionate din fondul de 50.000 lei, pe care municipalitatea îl asigură anual Fundaţiei SOS Dogs.

În ceea ce priveşte manopera  lucrărilor, aceasta a fost asigurată gratuit de RER Ecologic Service.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult