Categorized | Social

Noul adăpost pentru câini de la Oradea va fi dotat cu patru camere video

Primăria Oradea va finaliza în această săptămână, lucrările începute în luna octombrie la adăpostul câinilor comunitari de pe strada Coriolan Hora, spaţiu administrat de fundaţia SOS Dogs. Toate materialele necesare lucrărilor au fost achiziţionate din fondul de 50.000 lei, pe care municipalitatea îl asigură anual Fundaţiei SOS Dogs

Toate lucrările demarate sunt destinate să îmbunătăţească condiţiile din adăpostul de câini. Astfel, gardul care împrejmuieşte adăpostul a fost reparat, înălţătoarele au fost montate, urmând ca până joi să fie gata şi împrejmuirea cu prelată a gardului.

Totodată, au fost asfaltate căile de acces spre adăpost, dar şi căile de acces interioare, inclusiv bordurarea acestora şi au fost montate două porţi de acces interioare, care separă spaţiul destinat patrupedelor de restul adăpostului.

De asemenea, au fost executate reparaţii la 20 dintre cuştile destinate patrupedelor. Acoperişul a fost şi el refăcut, fiind montată deja tabla ondulată.

În continuare, Primăria intenţionează să monitorizeze video adăpostul, prin montarea a patru camere video.

Toate materialele necesare lucrărilor mai sus meţionate au fost achiziţionate din fondul de 50.000 lei, pe care municipalitatea îl asigură anual Fundaţiei SOS Dogs.

În ceea ce priveşte manopera  lucrărilor, aceasta a fost asigurată gratuit de RER Ecologic Service.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult