Categorized | Social

Copiii cu probleme sociale din Oradea vor primi cadouri de ziua lor din partea Companiei de Apă

Pentru a marca Ziua Universală a Copiilor şi în Oradea, Compania de Apă (CAO) a iniţiat o acţiune caritabilă, prin care angajaţii au donat peste 350 de pachete cu jucării, rechizite şi cărţi pentru copii nevoiaşi din Oradea. Cadourile vor fi împărţite duminică, 20 noiembrie, la ora 10:00 la sediul CAO.

În cadrul conferinţei de presă de miercuri, 16 noiembrie 2011, viceprimarul Rozália Biró împreună cu directorul economic al Companiei de Apă, Kuntz Aniko şi Koncsek Zita, director ASCO au prezentat un proiect comun al celor trei instituţii. Este vorba de o acţiune caritabilă, prin care angajaţii CAO au donat peste 350 de pachete cu jucării, rechizite şi cărţi pentru copii nevoiaşi din Oradea

La această acţiune participă şi Administraţia Social Comunitară Oradea, care a furnizat Companiei de Apă, lista situaţiilor familiilor monoparentale cu situaţie materială dificilă sau aflate în dificultate.

„În elaborarea acestui proiect am pornit de la ideea, că, dacă apa este viaţa, copii reprezintă viitorul. Compania de Apă a derulat în ultimul an, o serie de acţiuni de conştientizare a copiilor asupra importanţei apei.

Prin acţiunea caritabilă, de acum, Compania de Apă doreşte să vină în ajutorul copiilor şi să le ofere un strop de bucurie.

În numele conducerii Companiei de Apă doresc să mulţumesc angajaţilor companiei pentru colaborare, deoarece până în acest moment am reuşit să strângem mai mult de 350 de pachete cu cadouri”

a declarat Kuntz Aniko în cadrul conferinţei.

În numele administraţiei locale, viceprimarul Rozália Biró a mulţumit Companiei de Apă pentru iniţiativa, care va atrage în mod inedit atenţia populaţiei asupra importanţei protejării copiilor.

„Nici nu ştiţi câtă bucurie se poate ascunde într-o cutie de pantofi”

a spus Rozália Biró cu referire la cutiile de pantofi în care vor fi ambalate cadourile copiilor.

20 noiembrie este declarată, încă din 1954, de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite, Ziua Universală a Copiilor, fiind marcată ca zi a fraternităţii şi a promovării bunăstării copiilor lumii.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult