Categorized | Social

Oradea se împodobeşte pentru Crăciun

Ca în fiecare an, municipalitatea a început deja pregătirile pentru amenajarea specifică a oraşului, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Anul acesta Primăria Oradea vrea să cumpere 5 molizi, de aproximativ 12 metri fiecare, în valoare de aproximativ 6.000 de lei.

Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Oradea a început deja procedura de achiziţie a pomilor de Crăciun. Se are în vedere achiziţionarea a 5 molizi, de aproximativ 12 metri fiecare, care vor fi amplasaţi până la data de 1 Decembrie.

Locaţiile în care brazii vor fi montaţi sunt: în faţa Primăriei Oradea, în Sala „Traian Moşoiu” din  Primăria Oradea, la intersecţia Bulevardului Dacia cu Bulevardul Decebal, în Parcul Seleuş şi în Parcul 1 Decembrie, de unde ca în fiecare an se va da startul pentru iluminatul festiv al oraşului.

Suma prevăzută în buget pentru achiziţionarea, transportul şi montarea acestor molizi  este de 6000 lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4420 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult