Categorized | Oradea

Liberalii orădeni au socializat la „o tablă”

Organizaţia de cartier nr. 1 a PNL Oradea  a organizat vineri după-amiază la Cafeneaua din Parcul „Nicolae Bălcescu” o interesantă competiţie de şah, table şi cruce. Concursul, adresat tuturor categoriilor de vârstă, s-a bucurat de o prezenţă numeroasă, scopul lui fiind crearea unui cadru competiţional şi de socializare pentru orădeni şi oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber.

Conform organizatorilor, în urma desfăşurării întrecerilor, la şah s-a impus Paul Iancu, urmat, în ordine, de Ioan Mihuţ, Traian Zaharia, Gheorghe Creţu, Ştefan Magda şi Mircea Pop.

La table, unde au fost cei mai mulţi participanţi înscrişi (26), impunându-se Aurel Stamate, urmat de Mihai Pura, Florin Catană, Andrasi Laszlo, Paul Andrei şi Simion Ionuţ Benea.

Categoria de cruce, care a fost, de asemenea, aprig disputată l-a dat câştigător pe Ionuţ Hurgoi, urmat de Lucian Popa, Adrian Bodea, Cosmin Pop şi Dragoş Ivan. În total au luat parte la întreceri 62 de concurenţi, dintre care 16 la şah, 26 la table şi 20 la cruce.

La final, primii cinci de la fiecare categorie au fost răsplătiţi cu premii, toţi concurenţii primind câte o diplomă de participare.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult