Categorized | Sport

Fără Mărkuș și Moraru, FC Bihor încearcă sâmbătă să mai dreagă amarul fanilor

FC Bihor va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, jocul din ultima etapă a turului de campionat în compania echipei FC Olt. Tot sâmbătă de la ora 11:00 cealaltă echipă locală Luceafărul Felix va întâlni la Târgoviște echipa Chindia.

Meciul de la Slatina este unul foarte important pentru FC Bihor, antrenorul orădenilor subliniind încărcătura deosebită a întâlnirii.

„Ne așteaptă o partidă extrem de dificilă, în condițiile în care jucăm cu o vecină de clasament, care vine hotărâtă să obțină puncte la Oradea.

Sper să trecem cu bine peste această ultimă etapă și să mai refacem imaginea echipei după jocul de la Slatina”

a declarat antrenorul Stelian Farcău.

FC Bihor se confruntă încă cu probleme de lot, înaintea disputei fiind indisponibili Mărkuș și Moraru, accidentați. Jocul va fi condus la centru de arbitrul clujean Dan Florin Dreve.

Chiar dacă s-au autodepășit în cee ce privește obiectivul, jucătorii Luceafărului speră să mai producă o surpriză la Târgoviște unde vor lupta cu Chindia. Antrenorul Călin Moldovan speră să câștige partida pentru a urca în clasament.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4384 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult