Categorized | Sport

Fără Mărkuș și Moraru, FC Bihor încearcă sâmbătă să mai dreagă amarul fanilor

FC Bihor va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, jocul din ultima etapă a turului de campionat în compania echipei FC Olt. Tot sâmbătă de la ora 11:00 cealaltă echipă locală Luceafărul Felix va întâlni la Târgoviște echipa Chindia.

Meciul de la Slatina este unul foarte important pentru FC Bihor, antrenorul orădenilor subliniind încărcătura deosebită a întâlnirii.

„Ne așteaptă o partidă extrem de dificilă, în condițiile în care jucăm cu o vecină de clasament, care vine hotărâtă să obțină puncte la Oradea.

Sper să trecem cu bine peste această ultimă etapă și să mai refacem imaginea echipei după jocul de la Slatina”

a declarat antrenorul Stelian Farcău.

FC Bihor se confruntă încă cu probleme de lot, înaintea disputei fiind indisponibili Mărkuș și Moraru, accidentați. Jocul va fi condus la centru de arbitrul clujean Dan Florin Dreve.

Chiar dacă s-au autodepășit în cee ce privește obiectivul, jucătorii Luceafărului speră să mai producă o surpriză la Târgoviște unde vor lupta cu Chindia. Antrenorul Călin Moldovan speră să câștige partida pentru a urca în clasament.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult