Categorized | Social

Atmosfera de sărbătoare va invada Orășelul Copiilor

Ca în fiecare an, odată cu începerea lunii decembrie, Orăşelul Copiilor îşi pregăteşte programul de activităţi, specific sărbătorilor. Și anul acesta atmosfera va fi întregită de cântecele de iarnă, care se vor auzi din difuzoare.

Orăşeul Copiilor va găzdui luna viitoare mai multe activităţi, printre care: activităţi de creaţie cu copiii din şcoli şi grădiniţe, activităţi dedicate Zilei Mondiale a Persoanelor cu Dizabilităţi, serbări de iarnă susţinute de şcoli şi grădiniţe, spectacol de colinde, dar şi difuzarea unor filme de animaţie.

Programul de sărbători se va încheia pe 30 decembrie, când Orăşelul Copiilor va organiza pentru al cincelea an consecutiv, Revelionul Copiilor.

Acesta va avea loc între orele 17:00 – 20:00 şi va cuprinde: spectacole de muzică şi dans, jocuri şi concursuri distractive, spectacol de teatru, clowni, Miss şi Mister Revelionul Copiilor, dar şi alte surprize.

Proiectul de hotârâre cu activităţile detaliate va fi supus, mâine, aprobării Consiliului Local.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult