Categorized | Social

Oradea se îmbracă în lumini de Ziua Naţională

Joi, 1 Decembrie, de la ora 18:00, Primăria Oradea va aprinde în Parcul 1 Decembrie instalaţiile de iluminat pentru sărbătorile de iarnă. Orădenii care doresc să asiste la aprinderea luminilor de sărbători sunt aşteptaţi în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.

O parte a instalaţiilor luminoase au fost montate deja pe strada Republicii – pietonal, Piaţa Unirii şi Podul Unirii, Piaţa Ferdinand, strada Independenţei, Primăria Oradea, Palatul Vulturul Negru şi Parcul 1 Decembrie.

Montarea instalaţiilor electrice luminoase este asigurată de către firma Luxten.

Oraşul va fi împodobit cu peste 14 km de ghirlande, medalioane, figurine luminoase amplasate pe stâlpi, plase luminoase, galaxii şi fântâni de lumini. În plus faţă de anul trecut, vor fi amenajate cu instalaţii luminoase următoarele obiective: Podul Sovata, Parcul Seleuş şi cele două poduri peste Pârâul Peţa, respectiv cel de pe strada Traian Blajovici şi cel de pe strada Vaporului.

 „În intervalul 2 – 19 decembrie 2011 vor fi amplasate instalaţii luminoase de sărbători pe: B-dul Dacia şi Pod Dacia, B-dul Magheru – Magazinul Crişul – Calea Republicii – Piaţa Bucureşti – B-dul Ştefan cel Mare – str. Matei Corvin.

De asemenea vor mai fi amplasate instalaţii în Parcul Traian, str. Dimitrie Cantemir, str. Nufărului, B-dul Decebal, Calea Aradului, str Horea, str. Libertăţii, Pod Sovata, Parc Seleuş, podul de pe str. Traian Blajovici şi podul de pe str. Ronald Reagan (Vaporului)”

se precizează într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Ca element de noutate, atât pe clădirea Primăriei Oradea, cât şi pe clădirea Palatul Vulturul Negru se va proiecta o hologramă luminoasă pe un fond albastru.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult