Categorized | Social

Ca și anul trecut, colindătorii pot vizita Primăria doar dacă se înscriu la Centrul de relaţii cu publicul

Asemănător anilor anteriori, Primăria municipiului Oradea va primi colindători şi în acest an. Condiția este ca aceștia să completeze un formular special la Centrul de relaţii cu publicul, să vină în perioada 19-22 decembrie și să nu fie mai mulți de 30.

Municipalitatea anunţă că înscrierile pentru colindat se vor face între 5-13 decembrie, la ghişeele noului Centru de relaţii cu publicul. Înscrierile se fac pe baza unui formular, pe care colindătorii îl pot solicita la camera 121.

Perioada în care Primăria primeşte colindătorii este între 19-22 decembrie, orele 9:30-13:00.

Totodată Primăria municipiului Oradea roagă colindătorii să viziteze Primăria în număr maxim de 30 de persoane.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult