Categorized | Social

Micuții orădeni vor dărui altor copii jucăriile care „le-au rămas mici”

Clubul Rotary Oradea va organiza luni, 5 decembrie 2011, de la ora 10:00, la Teatrul de păpuşi Arcadia a șasea ediţie a proiectului „Daruieşte jucăria care ţi-a rămas mică”. În cadrul acțiunii, copiii care vor participa la eveniment vor dărui celor care provin din familii cu probleme sociale câte o jucărie.

Prin acest proiect Clubul Rotary Oradea oferă un spectacol de Moş Nicolae pentru 200 de copii de la şcolile si grădinițele din Oradea.

Copiii sunt rugați să vină la spectacol cu o jucărie proprie de care se pot lipsi şi pe care să o ofere la sfârșitul spectacolului copiilor din familii cu probleme sociale şi financiare.

„Scopul acestei acţiuni este să îi învăţăm pe cei mici să fie mai buni şi să oferim bucurie copiilor din familiile la care „Moşu” nu prea ajunge”

se precizează într-un comunicat al Clubului Rotary Oradea.

În partea a doua zilei membrii Clubului Rotary vor merge în mai multe locații și vor oferi pachetele cu jucării și dulciuri pregătite de Moş Nicolae pentru copii.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult