Categorized | Social

Micuții orădeni vor dărui altor copii jucăriile care „le-au rămas mici”

Clubul Rotary Oradea va organiza luni, 5 decembrie 2011, de la ora 10:00, la Teatrul de păpuşi Arcadia a șasea ediţie a proiectului „Daruieşte jucăria care ţi-a rămas mică”. În cadrul acțiunii, copiii care vor participa la eveniment vor dărui celor care provin din familii cu probleme sociale câte o jucărie.

Prin acest proiect Clubul Rotary Oradea oferă un spectacol de Moş Nicolae pentru 200 de copii de la şcolile si grădinițele din Oradea.

Copiii sunt rugați să vină la spectacol cu o jucărie proprie de care se pot lipsi şi pe care să o ofere la sfârșitul spectacolului copiilor din familii cu probleme sociale şi financiare.

„Scopul acestei acţiuni este să îi învăţăm pe cei mici să fie mai buni şi să oferim bucurie copiilor din familiile la care „Moşu” nu prea ajunge”

se precizează într-un comunicat al Clubului Rotary Oradea.

În partea a doua zilei membrii Clubului Rotary vor merge în mai multe locații și vor oferi pachetele cu jucării și dulciuri pregătite de Moş Nicolae pentru copii.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult