Categorized | Sport

Victorie zdrobitoare a baschetbaliștilor orădeni împotriva ieșenilor

CSM Oradea a reușit o victorie la 75 de puncte în fața ultimei clasate a Diviziei A la baschet masculin, Politehnica Unirea Iași. După această victorie echipa orădeană urcă în clasament până pe locul 5, la două puncte de ocupanta primului loc, BC Timișoara.

Meciul a fost unul fără istoric, după prima repriză CSM Oradea conducea deja cu 40 la 8. Repriza a doua a fost totuși ceva mai echilibrată, ieșenii câștigând 11 puncte iar orădenii 21.

Scorul după primele două reprize era de 61-19. Suficient ca să dea o altă încredere echipei și să o facă să abordeze mai relaxat jocul. Cu toate acestea, jucătorii CSM-ului nu și-au pierdut concentrarea reușind să termine repriza cu un confortabil 88 la 29.

Pe final, antrenorul Cristian Achim a trimis în teren jucătorii pe care nu i-a folosit prea des în campionat, preferând să-și odihnească titularii. Dornice de performanță, rezervele au câștigat ultima repriză cu 23 la 7 aducând partida la un incredibil 111 la 36.

Cele mai multe coșuri de la orădeni au fost date de sârbul Pesics (18 puncte) urmat de Ștefan (15 puncte) și Navickas (14 puncte). De la ieșeni cele mai multe coșuri le-a dat Nicolae (14).

După această partidă orădenii au urcat în clasament pe locul 5, la două puncte de ocupanta primului loc, Baschet Club Timișoara.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult