Categorized | Sport

Victorie zdrobitoare a baschetbaliștilor orădeni împotriva ieșenilor

CSM Oradea a reușit o victorie la 75 de puncte în fața ultimei clasate a Diviziei A la baschet masculin, Politehnica Unirea Iași. După această victorie echipa orădeană urcă în clasament până pe locul 5, la două puncte de ocupanta primului loc, BC Timișoara.

Meciul a fost unul fără istoric, după prima repriză CSM Oradea conducea deja cu 40 la 8. Repriza a doua a fost totuși ceva mai echilibrată, ieșenii câștigând 11 puncte iar orădenii 21.

Scorul după primele două reprize era de 61-19. Suficient ca să dea o altă încredere echipei și să o facă să abordeze mai relaxat jocul. Cu toate acestea, jucătorii CSM-ului nu și-au pierdut concentrarea reușind să termine repriza cu un confortabil 88 la 29.

Pe final, antrenorul Cristian Achim a trimis în teren jucătorii pe care nu i-a folosit prea des în campionat, preferând să-și odihnească titularii. Dornice de performanță, rezervele au câștigat ultima repriză cu 23 la 7 aducând partida la un incredibil 111 la 36.

Cele mai multe coșuri de la orădeni au fost date de sârbul Pesics (18 puncte) urmat de Ștefan (15 puncte) și Navickas (14 puncte). De la ieșeni cele mai multe coșuri le-a dat Nicolae (14).

După această partidă orădenii au urcat în clasament pe locul 5, la două puncte de ocupanta primului loc, Baschet Club Timișoara.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4270 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult