Categorized | Social

Studenții orădeni se pregătesc de sărbători

Asociațiile de studenți a Universității din Oradea au pregătit pentru perioada sărbătorilor un amplu proiect care include amplasarea brazilor de Crăciun în clădirile principale ale universității, colinde, seri speciale de film și teatru și un bal caritabil care va avea loc pe 19 decembrie.

Intitulat „Student pentru student” proiectul a început deja cu amplasarea brazilor de Crăciun în clădirile principale ale Universității și confecționarea podoabelor de brad.

În perioada 12-13 decembrie studenții de la ASCOR vor colinda cadrele didactice și colegii. Pe 15 decembrie de la ora 17:00, la Student Club, studenții Facultății de Teologie Ortodoxă vor pune în scenă o piesă de teatru cu conținut teologic iar de la ora 20:00, colegii lor de la Facultatea de Științe Juridice vor organiza o seară specială cu proiecții de film.

La o zi după seara de teatru și film, studenții Facultății de Geografie și Sport, Asociația Geografică vor face un tur al lui Moș Crăciun în campus.

„Activitățile se vor încheia pe 19 decembrie la ora 19:00 cu un bal caritabil la care se vor strânge bani și obiecte pentru studenții aflați în dificultate”

a declarat prorectorul Simona Trip, unul dintre organizatorii evenimentului.

La balul caritabil vor fi colinde, spectacol de Miss și Mister Crăciunița, momente de dans, spectacol folcloric, spectacol de muzică ușoară, o piesă de teatru precum și parada modei.

Conform organizatorilor, obiectivele proiectului sunt dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale studenților, practicarea deprinderilor de comunicare, îmbunătățirea empatiei și implicarea în acțiuni organizatorice și de leadership.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult