Categorized | Social

Un deținut din Salonta a evadat pe geamul toaletei

Salontanul Palfi Tibor, condamnat la doi ani şi două luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a evadat joi, 8.12.2011 de la Judecătoria Salonta pe geamul toaletei. Polițiștii au constituit o echipă de intervenţie care a început acţiunile de căutare, toți cei care pot oferi date cu privire la Palfi Tibor fiind rugați să sune de urgență la poliție.

Joi, 08.12.2011, în jurul orei 13:30, Palfi Tibor, cu domiciliul în Judeţul Bihor, localitatea Salonta, condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 2 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, clasificată în regimul închis a evadat.

Deținutul a fost prezentat Judecătoriei Salonta, unde era citat într-un dosar și a evadat prin dizlocarea elementelor de siguranţă de la geamul toaletei.

Polițiștii au alarmarea personalul unităţilor din zonă şi s-a constituit o echipă de intervenţie care a început acţiunile de căutare a deținutului.

De asemenea, s-a solicitat sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratului Judeţean al Poliţei de Frontieră.

„Persoanele care pot să ofere date referitoare la persoana evadată sunt rugate să contacteze Penitenciarul Oradea, la numerele de telefon 0259.419.881 sau 0749.012.939”

se precizează într-un comunicat al penitenciarului.

Semnalmente PALFI TIBOR:

Înălţimea: 175  cm
Tipul frunţii: mijlocie
Tipul nasului: drept
Tipul ochilor: negri
Tipul gurii: mijlocie
Tipul bărbiei: normală
Tipul urechilor: mici lipite
Tipul feţei: pătrată
Tipul părului: negru întins
Tipul sprâncenelor: arcuite
Tipul mustăţii: nu poartă
Tipul corpolenţei: atletică
Semne particulare: tăieturi cicatrizate antebraţ stang

This post was written by:

- who has written 4395 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult