Categorized | Educatie

Concert Partizan la Moszkva Caffe în Oradea

Trupa Partizan continuă turneul început în urmă cu trei săptămâni în țară. Sâmbătă, 10.12.2011, de la ora 21:00, orădenii sunt invitați la un concert de excepție la Moszkva Caffe. Din playlist nu vor lipsi piesele „Păpușă masculină”, „Perfect” sau „Fata mea este model”. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Iubitorii rockului autohton vor avea ocazia să îi vadă la treabă pe membrii trupei Partizan, sâmbătă, de la ora 21:00 la Moszkva Caffe.

„Prin anul 2001, stând de vorbă, într-o noapte, Suedezu cu Artan (membrii fondatori ai grupului Timpuri Noi), în timp ce ascultau un post de radio pirat de manele, s-au gandit ei că fetele lor sunt model și că le-ar plăcea să fie … scafandri.

Mai mult, aveau destul, dar și-au dorit să le dea Dumnezeu și mai mult.

Și s-au mai gândit cam ce perfect ar fi să cânte ei despre toate astea… Așa s-a născut ceea ce azi se numește PARTIZAN!”

se precizează cu privitre la înființarea trupei, într-un comunicat de presă.

Cei patru membri ai trupei, Adrian Pleșca (Artan) – voce, Răzvan Moldovan (Suedezu) – chitară, groove box, Andrei Robin Proca – bas și Radu Tiberiu Moldovan – tobe vor putea fi văzuți în schimbul sumei de 15 lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult