Categorized | Educatie

Festival de Tradiții și Obiceiuri în Săliște și Poiana de Vașcău

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor organizează duminică, 11 decembrie 2011, în localitățile Săliște și Poiana de Vașcău, un Festival de Tradiții și Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou. Invitații speciali ai evenimentului sunt soliștii Ansamblului Profesional Crișana.

Crăciunul este așteptat de către Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor cu numeroase Festivaluri de Tradiții și Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou.

De această dată evenimentele se organizează în localitățile bihorene Săliște și Poiana de Vașcău, în data de 11 Decembrie 2011.

În Săliște manifestarea va avea loc de la orele 14:00 la Școala Generală cu clasele I – VIII, iar în Poiana de Vașcău de la orele 16:00 în incinta Căminului Cultural.

Invitați să cânte și să încânte publicul sunt formații de colindători din Topa de Sus, Vașcău și din zonele învecinate, alături de Ansamblul Zestrea Buduresii și invitații speciali ai Festivalului, un grup de soliști ai Ansamblului Profesionist Crișana.

Și pentru că vine Crăciunul, cei mici vor primi daruri din partea organizatorilor, continuându-se astfel acțiunea desfășurată de Sfântul Nicolae în Crâștior.

Ioana-Mădălina Ștefănică

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult