Categorized | Cultură

„România Pitorească” zugrăvită în o sută de fotografii artistice la Kiev

Până la sfârșitul anului 2011 capitala Ucrainei, va găzdui o expoziţie reprezentativă a artiştilor fotografi din ţara noastră, intitulată „România Pitorească”. Cele 100 de imagini vor prezenta peisaje din țară precum și folclorul și tradițiile românilor, ale maghiarilor și germanilor care trăiesc în România.

Lucrările expuse au fost realizate cu ajutorul susţinătorului Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România – Cosmos Foto din Braşov.

Expoziţia, alcătuită din lucrările membrilor Asociaţiei Artiştilori Fotografi din România, cuprinde 100 de fotografii alb-negru şi color, realizate de: Anghel Mircea (Craiova), Andronache Ştefan (Tecuci), Teodor Badea (Găeşti), Balási Csaba (Miercurea Ciuc), Baranyi Ildikó (Tg. Mureş), Bálint Zsigmond (Tg. Mureş), Gabriel Boholţ (Bucureşti), Borbáth Áron (Miercurea Ciuc), Marius Ciobanu (Oradea), Ioan Ciobotaru (Rm. Vâlcea), Dancoglu Constantin (Oradea), Dezső László (Gheorgheni),

Dezső Mátyás (Gheorgheni), Francisc Egri (Oradea), Essig Iosif (Cluj Napoca), Incze Domokos (Miercurea Ciuc), Incze László (Miercurea Ciuc), Incze István (Tg. Mureş), Cristian Filipescu (Beiuş), Mihai Filipoaia (Bistriţa), Fudulu Cătălin Petruţ (Bucureşti), Joó László Szilárd (Beclean), Kovács László Attila (Sfântu Gheorghe), Ion Mărculescu (Târgovişte), Moldovan Mihai (Săcele), Eugen Negrea (Bucureşti), Petrila Gheorghe (Oradea), Pop Alexandru Virgil (Negreşti-Oaş), Victor Rusu (Suceava), Simionescu Viorel (Bucureşti), Claudiu Szabó (Oradea), Ştefan Tóth (Oradea) și Marius Vasiliu (Gura Humorului).

Expoziţia poate fi vizitată la Centrul de Artă (Coridorul de Arte – Arcadia) din Kiev (strada Borsciaghivsika, nr.154.) și va rămâne la dispoziţia publicului, timp de 3 săptămâni, între orele 11:00 – 19:00.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult