Categorized | Social

Orădenii pot contribui la sprijinirea copiilor din familii nevoiașe savurând o cană de vin fiert sau ceai

Începând de luni, 12 decembrie 2011 și până în ajunul Crăciunului la Oradea va avea loc a treia ediţii a campaniei caritabile „O cană de fericire”. Orădenii vor putea contribui la sprijinirea copiilor proveniţi din familii nevoiaşe cumpărând o cană de vin la prețul de șase lei.

„O cană de fericire” este o campanie caritabilă iniţiată de clubul Rotaract Oradea, alături de cluburile Rotary şi Interact Oradea şi sprijinită de Primăria Municipiului Oradea. În acest an campania cuprinde trei acţiuni, având ca scop sprijinirea copiilor proveniţi din familii nevoiaşe din localitatea Pădurea Neagră.

Din fondurile şi donaţiile colectate, 30 de copii cu vârste cuprinse între 6-12 ani se vor putea bucura de sărbători de câte un set nou de îmbrăcăminte  (căciula, fular, mănuşi, geacă de iarnă, bluză şi o pereche de pantaloni), încălţăminte, dulciuri şi jucării.

Selecţia copiilor a fost făcută cu sprijinul cadrelor didactice din unităţile de învăţământ pe care aceştia le frecventează.

Calendarul activităţilor:

– 12 decembrie 2011, ora 19:00, Str. Republicii (în faţa localului Irish Pub) – va avea loc amplasarea unui stand unde vizitatorii vor putea savura, pentru 6 lei, o cană de vin fiert sau de ceai, inscripţionată cu aforisme despre fericire. Această acţiune se va derula între 12 – 23 decembrie 2011, între orele 11:00 – 22:00. La această activitate caritabilă s-au alaturat şi localurile Famous Place, Yellow Submarine, Kokoon, Lazy Corner, Cafe Punto, Lords şi Columbus Cafe, unde vor putea fi achiziţionate cănile cu aforisme despre fericire;

– Între 12 și 23 decembrie 2011 va avea loc o colectare de donaţii la standul „O cana de fericire” de pe Str. Republicii (vizavi de localul Irish Pub);

– Pe 24 decembrie 2011 va avea loc distribuirea cadourilor de către membrii clubului Rotaract Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult