Categorized | Educatie

Casa de Cultură a Municipiului Oradea a pregătit trei evenimente speciale de Sărbători

Casa de Cultură va organiza și în acest an mai multe evenimente cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pe 20 decembrie va avea loc un Concert de Crăciun cu Opera Group Project, în ajunul Crăciunului în Gara Centrală va sosi ca în fiecare an, Moș Crăciun iar în noapte de Revelion vor concerta Ana Maria Georgescu și Desperado.

Primul eveniment organizat de Casa de Cultură a Municipiului Oradea va avea loc pe 20 decembrie când de la ora 19:00 la Filarmonică vor cânta Opera Group Project din Cluj.

Într-o orchestrație deosebită, vor fi cântate piese de excepție precum „Libertango”-ul lui Piazzolla, „O mio babbino caro” a lui Puccini, „Por una cabeza” a lui Gardel și celebra „Cavalleria Rusticana” a lui Mascagni. Prețul unui bilet va fi de 10 lei.

Pe 24 decembrie, la ora 10:00 în Gara Centrală va sosi cu trenul, ca în fiecare an, Moș Crăciun. Acesta va străbate orașul într-o trăsură specială pe traseul Gara Centrală – Republicii – Primărie și va împărți dulciuri copiilor. La Primărie, Moș Crăciun va împărți 500 de cadouri pentru micuții orădeni.

În noaptea de Revelion, de la ora 21:00, în Parcarea Independenţei, va fi organizat un concert de sfârșit de an în care vor cânta Ana Maria Georgescu și Desperado. Spectacolul se va încheia la miezul nopții cu focuri de artificii.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult