Categorized | Social

Dar din dar se face rai! Puteți ajuta o tânără bolnavă de leucemie să cunoască bucuria Crăciunului

Sa o ajutăm pe Roxana! Sub acest dicton membrii trupei de teatru Magne de la Palatul Copiilor din Oradea împreună cu elevii clasei a XII-a F, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” organizează joi, 15 noiembrie 2011, spectacolul caritabil „Acul cumetrei Gurton”. Piesa se va juca la Sala Arcadia începând cu orele 17:00.

Trupa de teatru Magne de la Palatul Copiilor din Oradea organizează joi, 15 decembrie 2011, începând cu orele 17:00 spectacolul caritabil „Acul cumetrei Gurton” pe scena Teatrului Arcadia.

Înaintea piesei de teatru însă, elevii clasei a XII-a F, de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Oradea, vă așteaptă începând cu orele 16:30, la un mini târg de Crăciun organizat în holul teatrului.

Atât târgul de Crăciun cât și piesa de teatru, se desfășoară în scop caritabil. Ambele evenimente doresc ajutorarea Roxanei, o tânără orădeancă care la doar optsprezece ani a fost diagnosticată cu leucemie. Soarta a adus-o în situația în care are nevoie constantă de un tratament costisitor care poate fi făcut doar în Israel.

„Ne dorim ca luna aceasta să ningă cu minuni! Cea mai mare dorinţă a noastră este de a o avea pe Roxana din nou alături de noi!”

susțin tinerii organizatori ai evenimentului.

Fiecare spectator va primi alături de invitația la teatru și un plic în care, după măsura posibilităților, poate lăsa un sprijin material Roxanei.

Ioana-Mădălina Ștefănică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult