Categorized | Social

Moș Crăciun a fost așteptat la Gara din Oradea de sute de copii

Mai mult de 200 de copii și părinți l-au întâmpinat sâmbătă, 24.12.2011 la Gara Oradea pe Moș Crăciun. Acesta a venit cu săgeata albastră la ora 10:00 și a împărțit câteva sute de cadouri micuților nerăbdători.

Escortat de jandarmi și polițiști locali Moș Crăciun a coborât din tren în jurul orei 10:00 fiind imediat înconjurat de copii și părinți. În înghesuiala creată Moșul a împărțit tuturor bomboane, pufuleți și ciocolată. Chiar dacă nu au primit toți copii cadouri, micuții l-au condus până la caleașca roșie la care erau înhămați doi cai negri.

Moșul a împărțit cadouri și lângă ieslea nașterii Domnului, amenajată în fața Primăriei.

După ce a zăbovit câteva minute la Primărie, Moș Crăciun a plecat la Orășelul Copiilor. În total, anul acesta Moșul a împărțit peste 500 de cadouri copiilor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult