Categorized | Social

Cei mai mici dintre orădeni sunt așteptați la un Revelion special în Orășelul Copiilor

Vineri, 30 decembrie, de la ora 16:00, copiii din Oradea, şi nu numai, sunt invitaţi la a cincea ediţie a Revelionului Copiilor care se va desfăşura în Orăşelul Copiilor. Micuții vor avea parte de spectacole de muzică şi dans, glume muzicale şi concursuri distractive cu premii.

În organizarea Administrației Imobiliare Oradea cei mici vor putea vedea un spectacol de muzică şi dans în interpretarea artiştilor de la Meda Music şi Vogue Center, spectacolul fiind intercalat cu glume muzicale şi concursuri distractive cu premii.

Pentru copiii de etnie maghiară va cânta Buzasi Patrik, iar de la ora 19:00 aceştia vor putea urmări în sala mare de la etaj, spectacolul de teatru în limba maghiară „Peter lovag”.

La fel ca în fiecare an, unul din momentele atractive ale serii îl va constitui concursul de Miss şi Mister Revelionul Copiilor, adresat celor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani.

Pe lângă probele clasice de dans, muzică şi aptitudini artistice, concurenţii vor trebui să facă faţă şi unor probe surpriză pregătite de prezentatoarea spectacolului, artista Meda Horjan, iar la sfârşit vor fi premiaţi cu dulciuri şi cupe.

Cei mici se vor putea bucura şi de momente de magie în compania clovnilor, iar îndrăzneții vor putea fi pictaţi pe faţă. Seara de dans şi muzică se va încheia la orele 21:00, participarea fiind gratuită pentru toţi copiii.

Duminică şi luni, 1 şi 2 ianuarie, Orăşelul Copiilor va fi închis.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult