Categorized | Oradea

Tinerii social-democrați au împărțit cadouri persoanelor cu handicap din Oradea

La fel ca anul trecut, când au împărțit cadouri copiilor orfani din municipiu, în perioada dintre Crăciun și Anul Nou, membrii organizației de tineret din PSD s-au mobilizat și au distribuit pachete pentru 60 de persoane cu handicap fizic din Oradea.

Pachetele pregătite de tinerii social democrați au fost distribuite în parteneriat cu Asociația Personaleor cu Handicap Neuromotor. Acțiunea a fost coordonată de președintele TSD Bihor, Emilian Pavel și Liviu Sabău Popa, președintele TSD Oradea.

„Acțiunea noastră se dorește a fi și un semnal de alarmă. Dacă anul trecut am fost alături de copiii orfani, anul acesta am vrut să aducem în atenția orădenilor și problemele persoanelor cu handicap.

Știm bine că un simplu cadou nu va rezolva aceste probleme, dar știm și că un gest cât de mic, poate însemna mult, atunci când ești în suferință”

a declarat Liviu Sabău Popa.

De o părere asemănătoare a fost și președintele TSD Bihor care vede în gestul tinerilor social-democrați un exemplu care trebuie urmat.

„Credem că în preajma Sarbatorii Nasterii Domnului și înainte de a întâmpina un an nou, avem datoria să ne amintim că sunt oameni care, pe lângă problemele comune, cu care ne luptăm toți, mai au de luptat și cu un handicap fizic.

Ne dorim ca toți orădenii să se gândească mai des la aceste persoane.

Nu este, credm noi, nimic mai rău decât uitarea. Iar dacă reușim să păstrăm solidaratea dintre noi, credem că există și speranță. Pentru toți”

a spus Emilian Pavel.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

5 Responses to “Tinerii social-democrați au împărțit cadouri persoanelor cu handicap din Oradea”

 1. Dorin Pop spune:

  Excelenta initiativa. Felicitari PSD Oradea!

 2. Tamas spune:

  Vad ca mai exista spiritul craciunului!!! foarte frumos. Felicitari

 3. IOs spune:

  In sfarsit o actiune cu finalitate. Bravo lor !

 4. Vinter Ionut spune:

  Felicitari domnilor Emilian Pavel și Liviu Sabău Popa. Acesti oameni vor avea ce pune pe masa de sarbatori.

 5. Marcel spune:

  DIN CATE OBSERV, INCA SE MAI POATE, SE MAI POATE FACE CEVA BUN IN TARA ASTA.SPERAM CA ASTA E GENERATIA CARE V-A SALVA TARA DIN MIZERIA IN CARE NE-A BAGAT CHIORU SI CU PITICU XXX. HAI TSD`U HAI ROMANIA !BRAVO.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult