Categorized | Oradea

Tinerii social-democrați au împărțit cadouri persoanelor cu handicap din Oradea

La fel ca anul trecut, când au împărțit cadouri copiilor orfani din municipiu, în perioada dintre Crăciun și Anul Nou, membrii organizației de tineret din PSD s-au mobilizat și au distribuit pachete pentru 60 de persoane cu handicap fizic din Oradea.

Pachetele pregătite de tinerii social democrați au fost distribuite în parteneriat cu Asociația Personaleor cu Handicap Neuromotor. Acțiunea a fost coordonată de președintele TSD Bihor, Emilian Pavel și Liviu Sabău Popa, președintele TSD Oradea.

„Acțiunea noastră se dorește a fi și un semnal de alarmă. Dacă anul trecut am fost alături de copiii orfani, anul acesta am vrut să aducem în atenția orădenilor și problemele persoanelor cu handicap.

Știm bine că un simplu cadou nu va rezolva aceste probleme, dar știm și că un gest cât de mic, poate însemna mult, atunci când ești în suferință”

a declarat Liviu Sabău Popa.

De o părere asemănătoare a fost și președintele TSD Bihor care vede în gestul tinerilor social-democrați un exemplu care trebuie urmat.

„Credem că în preajma Sarbatorii Nasterii Domnului și înainte de a întâmpina un an nou, avem datoria să ne amintim că sunt oameni care, pe lângă problemele comune, cu care ne luptăm toți, mai au de luptat și cu un handicap fizic.

Ne dorim ca toți orădenii să se gândească mai des la aceste persoane.

Nu este, credm noi, nimic mai rău decât uitarea. Iar dacă reușim să păstrăm solidaratea dintre noi, credem că există și speranță. Pentru toți”

a spus Emilian Pavel.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

5 Responses to “Tinerii social-democrați au împărțit cadouri persoanelor cu handicap din Oradea”

 1. Dorin Pop spune:

  Excelenta initiativa. Felicitari PSD Oradea!

 2. Tamas spune:

  Vad ca mai exista spiritul craciunului!!! foarte frumos. Felicitari

 3. IOs spune:

  In sfarsit o actiune cu finalitate. Bravo lor !

 4. Vinter Ionut spune:

  Felicitari domnilor Emilian Pavel și Liviu Sabău Popa. Acesti oameni vor avea ce pune pe masa de sarbatori.

 5. Marcel spune:

  DIN CATE OBSERV, INCA SE MAI POATE, SE MAI POATE FACE CEVA BUN IN TARA ASTA.SPERAM CA ASTA E GENERATIA CARE V-A SALVA TARA DIN MIZERIA IN CARE NE-A BAGAT CHIORU SI CU PITICU XXX. HAI TSD`U HAI ROMANIA !BRAVO.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult