Categorized | Social

Cererile în căsătorie de Anul Nou, la mare căutare în Oradea

Tot mai mulți orădeni preferă să își surprindă partenerele cerându-le în căsătorie în noaptea dintre ani. Cea mai clară dovadă o reprezintă site-ul on-line de programare a căsătoriilor al Primăriei Oradea, unde prima căsătorie a anului 2012 fost înregistrată la 2 minute și 36 de secunde de la intrarea în noul an.

Conform reprezentanților primăriei Oradea prima operaţiune în aplicaţia de programare a căsătoriilor, din anul 2012, a fost făcută pe internet de pe pagina oficială a municipiului www.oradea.ro, secţiunea servicii online, la 2 minute şi 36 de secunde de la intrarea în noul an.

Primul cuplu care şi-a programat căsătoria, pe anul 2012, a optat pentru a spune DA în faţa ofiţerului de stare civilă pe data de 18 august, de la ora 17:00 în noua Casă a căsătoriilor din Complexul Lotus Center Oradea.

De altfel în noaptea de Revelion, în primele zece minute ale anului 2012, nu mai puțin de șapte perechi au decis să-și rezerve data, ora şi locaţia în care să-și încheie căsătoria în acest an. Până la ora 1:00 (în prima oră a anului nou) 31 de perechi hotărâseră deja să se căsătorească.

Programarea căsătoriilor on-line a fost posibilă începând cu data de 1 ianuarie, ora 00:01.

„Din analiza informaţiilor înscrise de către persoanele interesate, în aplicaţia online de  programare a căsătoriei, reiese că majoritatea celor care urmează să spună DA în faţa ofiţerului de stare civilă şi au ales modalitatea de a programa evenimentul pe internet, sunt persoane născute între anii 1980 – 1991, adică de generaţie tânără, care utilizează frecvent calculatorul”

se precizează în comunicatul de presă al Primăriei Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult