Categorized | Sport

FC Bihor se reunește luni. Ciprian Selagea nu pleacă nicăieri

FC Bihor se va reuni în vederea reluării pregătirilor pentru sezonul de primăvară, luni, 9 ianuarie 2012, ora 15:00, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”. Reprezentanții clubului spun că la reunirea lotului va participa și Ciprian Selagea, dezmințind informațiile cu privire la împrumutul mijlocașului.

Conducerea clubului anunță că vor reapărea în lot jucători precum Ionescu, Sulea si Toca, împrumutați în toamnă la echipe din ligile inferioare, precum și Ovidiu Popa, jucător crescut și format de CF Liberty, dar care ultima dată a evoluat în Ungaria la Nyíregyháza.

„Deși în presă au apărut informații cu privire la împrumutul mijlocașului Ciprian Selagea la Panionios Atena, acestea sunt pure speculații, fiindcă nimic nu s-a parafat încă”

se afirmă într-un comunicat al clubului FC Bihor.

Echipa orădeană va susține cantonamentul din această iarnă în Ungaria, la Debrecen, începând cu data de 6 februarie, timp de două săptămâni.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult