Categorized | Oradea

Viceprimarul Oradiei, Gheorghe Carp și-a dat demisia pentru a conduce Spitalul Județean

La finele acestei săptămâni, viceprimarul Gheorghe Carp a decis să renunțe la funcția de viceprimar și să aleagă în locul ei funcția de manager a Spitalului Județean din Oradea. Noul viceprimar va fi ales de către consilierii locali într-o ședință extraordinară luni, 9.01.2012.

Vineri a expirat mandatul interimar al membrilor comitetului director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea în frunte cu cel al managerului Gavrilă Grebenișan. Primarul ilie Bolojan a decis ca până la organizarea concursului, în data de 14 februarie 2012, viceprimarul Gheorghe Carp să fie noul manager interimar al unității spitalicești.

„Funcţia de director medical va fi ocupată de Adrian Duşe, cea de director financiar-contabil de Maria Silaghi, iar director de îngrijiri va fi Florin Rob”

se precizează într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Având în vedere că funcţia de manager este incompatibilă cu cea de viceprimar, Gheorghe Carp a ales să-și dea demisia, vineri, 6 ianuarie 2012.

Noul viceprimar va fi ales de către consilierii locali într-o ședință extraordinară la începutul săptămânii.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult