Categorized | Oradea

Florica Cherecheș are cele mai multe șanse să fie viceprimarul Oradiei

După ce vineri Gheorghe Carp și-a dat demisia din funcția de viceprimar, sâmbătă, 7 ianuarie 2012, Biroul Politic Municipal al PNL Oradea a decis ca Florica Cherecheș să fie propusă pentru funcția vacantă. În mod normal, dacă nu vor fi surprize, Florica Cherecheș va fi numită luni viceprimar pentru că, pe de o parte, viceprimarul demisionar era liberal și pe de altă parte, în Consiliul Local Oradea PNL și UDMR dețin majoritatea.

Biroul Politic Municipal al PNL Oradea s-a întrunit în ședință extraordinară, ca urmare a demisiei lui Gherghe Carp din functia de viceprimar, si a desemnat consilierul local pentru aceasta functie. „Propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Municipiului Oradea este doamna Florica Cherecheș.”, se afirmă într-un comunicat al PNL Oradea.

Persoana care va ocupa postul de viceprimar urmează să fie votată în ședința Consliului Local de luni, 9 ianuarie 2011, conform prevederilor legale.

Este însă foarte greu de crezut că se va produce vre-o surpriză devreme ce locul de viceprimar era al liberalilor (fostul viceprimar Gheorghe Carp fiind din PNL) iar majoritatea în Consiliul Local este deținută de alianța PNL-UDMR.

Florica Cherecheș are 51 de ani, este căsătorită, are patru copii și este consilier local ales pe lista PNL încă din 2008. În Consiliul Local Oradea a fost șefa Comisiei pentru muncă, sănătate, familie, protecţie socială şi protecţia copilului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult