Categorized | Oradea

Florica Cherecheș are cele mai multe șanse să fie viceprimarul Oradiei

După ce vineri Gheorghe Carp și-a dat demisia din funcția de viceprimar, sâmbătă, 7 ianuarie 2012, Biroul Politic Municipal al PNL Oradea a decis ca Florica Cherecheș să fie propusă pentru funcția vacantă. În mod normal, dacă nu vor fi surprize, Florica Cherecheș va fi numită luni viceprimar pentru că, pe de o parte, viceprimarul demisionar era liberal și pe de altă parte, în Consiliul Local Oradea PNL și UDMR dețin majoritatea.

Biroul Politic Municipal al PNL Oradea s-a întrunit în ședință extraordinară, ca urmare a demisiei lui Gherghe Carp din functia de viceprimar, si a desemnat consilierul local pentru aceasta functie. „Propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Municipiului Oradea este doamna Florica Cherecheș.”, se afirmă într-un comunicat al PNL Oradea.

Persoana care va ocupa postul de viceprimar urmează să fie votată în ședința Consliului Local de luni, 9 ianuarie 2011, conform prevederilor legale.

Este însă foarte greu de crezut că se va produce vre-o surpriză devreme ce locul de viceprimar era al liberalilor (fostul viceprimar Gheorghe Carp fiind din PNL) iar majoritatea în Consiliul Local este deținută de alianța PNL-UDMR.

Florica Cherecheș are 51 de ani, este căsătorită, are patru copii și este consilier local ales pe lista PNL încă din 2008. În Consiliul Local Oradea a fost șefa Comisiei pentru muncă, sănătate, familie, protecţie socială şi protecţia copilului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4259 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult