Categorized | Oradea

Florica Cherecheș are cele mai multe șanse să fie viceprimarul Oradiei

După ce vineri Gheorghe Carp și-a dat demisia din funcția de viceprimar, sâmbătă, 7 ianuarie 2012, Biroul Politic Municipal al PNL Oradea a decis ca Florica Cherecheș să fie propusă pentru funcția vacantă. În mod normal, dacă nu vor fi surprize, Florica Cherecheș va fi numită luni viceprimar pentru că, pe de o parte, viceprimarul demisionar era liberal și pe de altă parte, în Consiliul Local Oradea PNL și UDMR dețin majoritatea.

Biroul Politic Municipal al PNL Oradea s-a întrunit în ședință extraordinară, ca urmare a demisiei lui Gherghe Carp din functia de viceprimar, si a desemnat consilierul local pentru aceasta functie. „Propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Municipiului Oradea este doamna Florica Cherecheș.”, se afirmă într-un comunicat al PNL Oradea.

Persoana care va ocupa postul de viceprimar urmează să fie votată în ședința Consliului Local de luni, 9 ianuarie 2011, conform prevederilor legale.

Este însă foarte greu de crezut că se va produce vre-o surpriză devreme ce locul de viceprimar era al liberalilor (fostul viceprimar Gheorghe Carp fiind din PNL) iar majoritatea în Consiliul Local este deținută de alianța PNL-UDMR.

Florica Cherecheș are 51 de ani, este căsătorită, are patru copii și este consilier local ales pe lista PNL încă din 2008. În Consiliul Local Oradea a fost șefa Comisiei pentru muncă, sănătate, familie, protecţie socială şi protecţia copilului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult