Categorized | Sport

FC Bihor contează în retur şi pe entuziasmul tinerilor

În vederea pregătirii returului de campionat, formația de fotbal FC Bihor s-a reunit luni la Stadionul Municipal. La primul antrenament au participat 45 de jucători. Mulţi dintre aceştia sunt fotbalişti care în tur au fost împrumutaţi la alte echipe sau juniori de la FC Bihor și CF Liberty pe a căror entuziasm se va conta în retur.

Pe lângă fotbaliștii din turul campionatului, au apărut o serie de jucători care au fost împrumutați în toamnă și acum au revenit la echipă, dar și mai mulți tineri fotbaliști de la cele două centre de juniori, de la FC Bihor și CF Liberty.

Astfel, noutățile le constituie jucătorii: Ionescu, Sulea, Țoca, Moise, Ovidiu Popa, Bota, Hodișan, Olariu și Balla, jucători care au fost împrumutați în tur la echipe din ligile inferioare, precum și Valentin Petricău, Mune, Marc, Samuilă, Waritz, Bic, Hering și Matei, jucători care provin de la cele două centre de juniori, de la FC Bihor și CF Liberty.

Nu a plecat nimeni

În această săptămână vor avea loc antrenamentele de readaptare la efort, pentru ca până pe data de 12 februarie, când va începe cantonamentul din Ungaria, echipa să se antreneze pe plan local, la Stadionul Municipal și Băile Felix.

„Am fost mulți la reunirea de astăzi. Pe măsură ce intrăm în pregătiri vom cristaliza lotul pe care vom conta în retur.

Avem șapte săptămâni în care să ne pregătim cât mai bine pentru un retur interesant”

a declarat antrenorul Stelian Farcău.

De o părere asemănătoare a fost şi preşedintele Şerban Morcan care speră că entuziasmul tinerilor să aducă un plus echipei

„Ne-am axat în principal pe copii de la cele două centre de juniori, FC Bihor și Liberty. Sunt jucători care au fost în atenția echipei mari și în turul de campionat.

Vor face pregătirea cu echipa mare, pentru a câștiga experiență și a se acomoda. Sper ca cel puțin unul sau doi să demonstreze că merită să rămână în lotul echipei mari”

a declarat președintele clubului, Șerban Morcan.

După perioada de acomodare va urma un cantonament de două săptămâni la Debrecen.

În ceea ce privește jocurile amicale, vor fi în număr de 8 în această iarnă, dintre care doar pentru primul se cunoaște cu certitudine adversarul, Tricolorul Alparea, pe data de 28 ianuarie.

Printre ceilalți adversari se numără și Ferencvaros Budapesta și Debrecen.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult