Categorized | Social

Primăria stinge luminile în Oradea

La începutul acestei săptămâni Primăria Oradea a început deconectarea instalaţiilor de iluminat, care au fost montate în municipiu cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În primă fază are loc deconectarea acestora de la curentul electric pentru a nu mai consuma energie, după care se realizează demontarea lor.

Toate aceste operaţiuni se realizează de către firma Luxten, care s-a ocupat şi de instalarea lor în luna decembrie, şi urmează să fie finalizate în aproximativ o lună de zile.

„Deconectarea instalaţiilor luminoase a început luni, în Parcul 1 Decembrie (locaţie unde a fost asigurată paza).

Urmează ca până la mijlocul acestei săptămâni, toate instalaţile de aici să fie demontate şi ridicate”

se precizează în comunicatul municipalităţii.

În ceea ce priveşte deconectarea şi demontarea instalaţiilor luminoase amplasate în restul municipiului, aceste operţiuni au început din exteriorul oraşului către centru.

Astfel, vor fi ridicate decoraţiunile luminoase din zonele Calea Clujului, Calea Aradului şi se va continua cu Centrul Civic, B-dul Dacia, Republicii – Magazinul Crişul şi Gară.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult