Categorized | Social

Primăria stinge luminile în Oradea

La începutul acestei săptămâni Primăria Oradea a început deconectarea instalaţiilor de iluminat, care au fost montate în municipiu cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În primă fază are loc deconectarea acestora de la curentul electric pentru a nu mai consuma energie, după care se realizează demontarea lor.

Toate aceste operaţiuni se realizează de către firma Luxten, care s-a ocupat şi de instalarea lor în luna decembrie, şi urmează să fie finalizate în aproximativ o lună de zile.

„Deconectarea instalaţiilor luminoase a început luni, în Parcul 1 Decembrie (locaţie unde a fost asigurată paza).

Urmează ca până la mijlocul acestei săptămâni, toate instalaţile de aici să fie demontate şi ridicate”

se precizează în comunicatul municipalităţii.

În ceea ce priveşte deconectarea şi demontarea instalaţiilor luminoase amplasate în restul municipiului, aceste operţiuni au început din exteriorul oraşului către centru.

Astfel, vor fi ridicate decoraţiunile luminoase din zonele Calea Clujului, Calea Aradului şi se va continua cu Centrul Civic, B-dul Dacia, Republicii – Magazinul Crişul şi Gară.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4362 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult