Categorized | Cultură

Olimpicii orădeni vor fi premiaţi din nou de Rotary

Rotary Club Oradea va organiza sâmbătă, 14 ianuarie 2012, de la ora 18:00 în sala Filarmonicii de Stat Oradea un eveniment special de premiere a 15 olimpici orădeni. În cadrul manifestaţiei va avea loc şi un concertul care va fi susţinut de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Oradea, dirijată de Romeo Rîmbu.

Evenimentul, intitulat „Rotary Premieaza Olimpicii” se va desfăşura în sala Filarmonicii De Stat Oradea, cu începere de la ora 18:00.

„Clubul Rotary acordă 15 burse elevilor olimpici ai liceelor din municipiul Oradea, acţiune aflată la a VI-a ediţie.”

se precizează în comunicatul  Rotary Club Oradea.

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat, dirijată de Romeo Rîmbu vor mai cânta şi soliştii vocali Florina şi Florin Maris Hinsu, precum şi violinistul Remus Rîmbu.

Acordarea burselor se va face în cea de-a doua parte a concertului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult