Categorized | Social

Prima acţiune a noului viceprimar de Oradea: Florica Cherecheş a sărbătorit-o pe Horvath Maria la 100 de ani

Proaspătul viceprimar Florica Cherecheş a vizitat-o joi pe Horvath Maria, care pe data de 6 ianuarie 2012, a împlinit vârsta de 100 de ani oferindu-i un buchet de flori şi suma de 1.000 de lei.

Prima acţiune a noului viceprimar de Oradea, Florica Cherecheş a avut loc joi. Aceasta a felicitat-o pe Horvath Maria pentru împlinirea celor 100 de ani şi i-a oferit o diplomă şi un buchet de flori, precum şi suma de de 1000 de lei din partea administraţiei locale.

 

„Tanti Maria ne-a împărtăşit reţeta unei vieţi lungi, fără regrete: să trăim o viaţă simplă şi decentă, să facem bine altora ori de câte ori avem ocazia, să ne rugăm lui Dumnezeu şi să muncim cu pasiune”

a declerat Florica Chereches, după efectuarea vizitei.

Maria Horvath este prima sărbătorită de municipalitate, care a împlinit în acest an frumoasa vârstă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult