Categorized | Social

Prima acţiune a noului viceprimar de Oradea: Florica Cherecheş a sărbătorit-o pe Horvath Maria la 100 de ani

Proaspătul viceprimar Florica Cherecheş a vizitat-o joi pe Horvath Maria, care pe data de 6 ianuarie 2012, a împlinit vârsta de 100 de ani oferindu-i un buchet de flori şi suma de 1.000 de lei.

Prima acţiune a noului viceprimar de Oradea, Florica Cherecheş a avut loc joi. Aceasta a felicitat-o pe Horvath Maria pentru împlinirea celor 100 de ani şi i-a oferit o diplomă şi un buchet de flori, precum şi suma de de 1000 de lei din partea administraţiei locale.

 

„Tanti Maria ne-a împărtăşit reţeta unei vieţi lungi, fără regrete: să trăim o viaţă simplă şi decentă, să facem bine altora ori de câte ori avem ocazia, să ne rugăm lui Dumnezeu şi să muncim cu pasiune”

a declerat Florica Chereches, după efectuarea vizitei.

Maria Horvath este prima sărbătorită de municipalitate, care a împlinit în acest an frumoasa vârstă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult