Categorized | Social

Un Alfa Romeo a intrat într-un autobuz OTL pe Cazaban

Săptămâna s-a încheiat mai puțin fericit pentru conducătorul unui Alfa Romeo din Bihor. Nerespectând semnul „cedează trecerea” de pe strada Cazaban, lângă liceul Don Orione, acesta a lovit lateral un autobuz cu pasageri. Doi dintre călători au fost ușor răniți.

Accidentul a avut loc vineri seara, autobuzul implicat în accident circulând pe linia 14. Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că şoferul autoturismului Alfa Romeo nu a respectat semnul de circulaţie „Cedează trecerea” și a intrat în autobuzul 14, venind din direcţia Casei de Cultură a Tineretului.

În urma impactului, doi pasageri din autobuz au fost ușor răniţi, aceştia fiind transportații la spital cu Ambulanţa SMURD. Promptitudinea SMURD-ului a fost impresionantă, la nici cinci minute de la ciocnire, două ambulanţe au ajuns la fața locului, oferind victimelor primul ajutor.

Pentru o scurtă perioadă de timp, datorită aglomerației create, traficul a fost dirijat de un locuitor al zonei, poliţiștii fiind prea ocupați cu măsurătorile şi analizele.

Semnul „cedează trecerea” din zonă este de multe ori ignorat de șoferi, accidentul produs aseară nemaimirând pe nimeni. Poate de acum încolo, șoferii care folosesc ruta vor fi mai atenți.

Romina Pop

This post was written by:

- who has written 4324 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult