Categorized | Social

Un Alfa Romeo a intrat într-un autobuz OTL pe Cazaban

Săptămâna s-a încheiat mai puțin fericit pentru conducătorul unui Alfa Romeo din Bihor. Nerespectând semnul „cedează trecerea” de pe strada Cazaban, lângă liceul Don Orione, acesta a lovit lateral un autobuz cu pasageri. Doi dintre călători au fost ușor răniți.

Accidentul a avut loc vineri seara, autobuzul implicat în accident circulând pe linia 14. Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că şoferul autoturismului Alfa Romeo nu a respectat semnul de circulaţie „Cedează trecerea” și a intrat în autobuzul 14, venind din direcţia Casei de Cultură a Tineretului.

În urma impactului, doi pasageri din autobuz au fost ușor răniţi, aceştia fiind transportații la spital cu Ambulanţa SMURD. Promptitudinea SMURD-ului a fost impresionantă, la nici cinci minute de la ciocnire, două ambulanţe au ajuns la fața locului, oferind victimelor primul ajutor.

Pentru o scurtă perioadă de timp, datorită aglomerației create, traficul a fost dirijat de un locuitor al zonei, poliţiștii fiind prea ocupați cu măsurătorile şi analizele.

Semnul „cedează trecerea” din zonă este de multe ori ignorat de șoferi, accidentul produs aseară nemaimirând pe nimeni. Poate de acum încolo, șoferii care folosesc ruta vor fi mai atenți.

Romina Pop

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult