Categorized | Sport

Pogacsics împrumutat în Grecia. Mărkuș convocat în premieră la națională

Atacantul lui FC Bihor, Adrian Mărkuș a fost convocat pentru prima dată la echipa națională de seniori a României pentru stagiul din Turcia. Alături de el va pleca și Andrei Florean, convocat pentru stagiul lotului național U21. Tot la capitolul noutăți se încadrează și împrumutul portarului Pogacsics la Panionios Atena sau reîntoarcerea lui Diarra la FC Bihor.

Adrian Mărkuș se va prezenta la reunirea lotului echipei naționale la Centrul de Fotbal de la Mogoșoaia, pe 20 ianuarie. De asemenea, Andrei Florean a fost convocat pentru stagiul lotului național U21 din Turcia, de la Antalya, din perioada 21 ianuarie – 2 februarie.

O parte din jucătorii de la acest stagiu vor fi selecționați în echipa de tineret a României, care va participa în perioada 19-22 februarie în Dubai, unde va disputa un joc amical în compania reprezentativei U21 a Egiptului.

Pogacsics împrumutat șase luni în Grecia

 

Printre noutățile făcute publice de reprezentanții clubului FC Bihor se numără și împrumutul portarului Pogacsics Krisztian până în vară la echipa de primă divizie din Grecia, Panionios Atena (pentru o perioadă de 6 luni).

Jucătorul Abdulaye Diarra, plecat în probe la Gaz Metan Mediaş, accidentat, s-a reîntors la Oradea şi are şanse minime să mai fie cooptat de medieşeni.

Tot în această perioadă, doi jucători de culoare, din Zambia, un mijlocaş şi un atacant, Rodrick Kabwe (19 ani, mijlocaş) şi Lewis Macha (19 ani, atacant), ambii internaţionali zambieni U 23, precum şi atacantul Adrian Hadăr (22 de ani, Arieşul Turda) plus mijlocaşul Dănuţ Sorlea (19 ani, Avântul Reghin), se pregătesc în aceste zile cu FC Bihor, aflându-se în probe.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult