Categorized | Sport

Pogacsics împrumutat în Grecia. Mărkuș convocat în premieră la națională

Atacantul lui FC Bihor, Adrian Mărkuș a fost convocat pentru prima dată la echipa națională de seniori a României pentru stagiul din Turcia. Alături de el va pleca și Andrei Florean, convocat pentru stagiul lotului național U21. Tot la capitolul noutăți se încadrează și împrumutul portarului Pogacsics la Panionios Atena sau reîntoarcerea lui Diarra la FC Bihor.

Adrian Mărkuș se va prezenta la reunirea lotului echipei naționale la Centrul de Fotbal de la Mogoșoaia, pe 20 ianuarie. De asemenea, Andrei Florean a fost convocat pentru stagiul lotului național U21 din Turcia, de la Antalya, din perioada 21 ianuarie – 2 februarie.

O parte din jucătorii de la acest stagiu vor fi selecționați în echipa de tineret a României, care va participa în perioada 19-22 februarie în Dubai, unde va disputa un joc amical în compania reprezentativei U21 a Egiptului.

Pogacsics împrumutat șase luni în Grecia

 

Printre noutățile făcute publice de reprezentanții clubului FC Bihor se numără și împrumutul portarului Pogacsics Krisztian până în vară la echipa de primă divizie din Grecia, Panionios Atena (pentru o perioadă de 6 luni).

Jucătorul Abdulaye Diarra, plecat în probe la Gaz Metan Mediaş, accidentat, s-a reîntors la Oradea şi are şanse minime să mai fie cooptat de medieşeni.

Tot în această perioadă, doi jucători de culoare, din Zambia, un mijlocaş şi un atacant, Rodrick Kabwe (19 ani, mijlocaş) şi Lewis Macha (19 ani, atacant), ambii internaţionali zambieni U 23, precum şi atacantul Adrian Hadăr (22 de ani, Arieşul Turda) plus mijlocaşul Dănuţ Sorlea (19 ani, Avântul Reghin), se pregătesc în aceste zile cu FC Bihor, aflându-se în probe.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult