Categorized | Social

Top 10 firme care au contribuit la bugerul Primăriei Oradea în 2011

Primăria municipiului Oradea a publicat astăzi un Top al celor mai importanți contribuabili (firme private) la bugetul local. Conform municipalității cei mai mulți bani la bugetul local, aproximativ 3,7 milioane lei îi dau firmele Plastor, Lotus Center și RDS.

Direcţia Economică a Primăriei Oradea a finalizat lista agenţilor economici privaţi din municipiu care au contribuit cu cele mai mari sume provenite din impozite pe salarii şi patrimoniu la bugetul municipiului Oradea, în anul 2011.

Conform situaţiei întocmite de Direcţia Economică, primii trei cei mai mari contribuabili privaţi la bugetul local sunt Plastor SA (1.317.764 lei), Lotus Center SA (1.306.720 lei) şi RCS&RDS SA (1.050.685 lei).

Aceste trei firme sunt urmate, în ordine, de Zahărul Oradea SA, Transilvania Gen. Imp.-Exp. SRL, Selina SRL, Omilos Oradea SRL, Deme Macarale SRL, Lukoil Romania SRL, UAMT SA.

„Conducerea Primăriei Oradea mulţumeşte tuturor contribuabililor pentru activitatea lor din cursul anului trecut, sperând totodată într-o la fel de bună colaborare şi în anul 2012”

se precizează într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult