Categorized | Social

Copiii de la ţară, motivaţi să înveţe

Asociaţia Piticot şi-a reunit forţele cu Fundaţia Life 2008, pentru a da o mână de ajutor copiilor cu rezultate deosebite la învăţătură, de la Şcoala Generală din Cheresig. Douăzeci de elevi vor primi cadouri din partea celor două organizaţii, fiind încurajaţi asftel să se dedice cât mai mult studiului.

Asociaţia Piticot şi Fundaţia Life 2008 colaborează pentru al doilea an consecutiv, pentru a premia succesul la învăţătură al copiilor de la Şcoala Generală din localitatea bihoreană Cheresig.

Au fost selectaţi 20 de elevi care s-au remarcat în ultima perioadă, prin activitatea lor şcolară.

Vineri, 27 ianuarie 2012, aceştia vor primi cadouri din partea celor două organizaţii, constând în cărţi, rechizite şi dulciuri, care să îi facă pe şcolari să înţeleagă veridicitatea dictonului „Cine are carte, are parte“.

„Având în vedere faptul că viitorul nostru, al tuturor, depinde de rezultatele acestor copii, considerăm că este esenţial să îi încurajăm să înveţe, prin astfel de evenimente motivaţionale”

a spus  Dorel Puchianu, director coordonator evenimente, în cadrul Asociatiei Piticot.

Fundaţia Life şi Asociaţia Piticot mulţumesc pentru sprijinul acordat directorului Crăciun Urs de la Şcoala Generală din Cheresig dar şi sponsorilor care au înţeles importanţa motivării elevilor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult