Categorized | Social

Vânzătorii de mărțișoare pot face cereri la Primăria Oradea

Începând de luni, 30 ianuarie și până pe 17 februarie comercianții care vor să vândă produse specifice cu ocazia zilei de 1 Martie, își pot face cererile pentru acordarea de amplasament la Primăria Oradea, ghişeele 7 şi 9 (ghişeele AIO) din Centrul pentru relaţii cu publicul.

Perioada de comercializare a produselor specifice zilei de 1 Martie (mărţişoare, pachete de cadouri, flori) este 23 februarie – 2 martie 2012.

Prin dispoziţia primarului se admite folosirea mobilierului stradal, respectiv a tonetelor, acoperite în caz de vreme nefavorabilă cu pavilioane sau umbrele. Nu se admite însă, comercializarea de flori în cutii de carton şi acoperirea tonetelor cu folii de plastic sau material textil.

Cererile pentru acordarea de amplasament, însoţite de CUI-ul persoanei juridice şi convenţia – acordul de amplasare temporară, completate, semnate şi ştampilate se vor depune în perioada 30 ianuarie – 17 februarie la ghişeele 7 şi 9 (ghişeele AIO) din Centrul pentru relaţii cu publicul.

Numărul maxim de locuri atribuit unui agent economic este unul, iar suprafaţa închiriată pentru un loc de vânzare este de 2 mp (acolo unde numărul solicitanţilor este mai redus şi amplasamentul permite, suprafaţa închiriată poate ajunge la maxim 5 mp).

După centralizarea tuturor cererilor, se va trece la aprobarea locurilor pe amplasamente şi achitarea taxei de ocupare, care se vor face în zilele de 20 – 22 februarie 2012.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult