Categorized | Social

Alte 500 de bănci vor fi montate în Oradea

Municipalitatea pregăteşte achiziţionarea a 500 de bănci de odihnă, care vor fi montate în toate zonele verzi ale oraşului. Dintre acestea, 300 de bănci vor fi predate asociaţiilor de proprietari în baza cererilor înaintate în cursul anului trecut.

Primăria va mai monta 100 de bănci în zonele verzi amenajate, precum: Cartierul Tineretului, Aleea Călinului (zona amenajată lângă Pârâul Peţa), promenada care se realizează între S.C. Informatica şi Podul Decebal, promenada Splaiul Crişanei –  Pod Sovata – Pod Densusianu etc.

Alte aproximativ 100 de bănci vor fi montate în Parcul Liniştii.

„Momentan, se lucrează la pregătirea caietului de sarcini, urmând ca în această primăvară să fie organizată procedura de licitaţie, după care se va trece la achiziţia şi montarea celor 500 de bănci de odihnă”

se precizează într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Bugetul alocat acestei investiţii este de 300.000 lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult