Categorized | Social

Alte 500 de bănci vor fi montate în zonele verzi ale Oradiei

Aproximativ 300 de bănci de odihnă vor fi predate asociaţiilor de proprietari, în baza cererilor înaintate în cursul anului trecut, pentru a fi montate în Oradea. Alături de ele, vor mai fi montate 100 de bănci în Parcul Liniștii și alte 100 în mai multe zone verzi din municipiu.

Primăria Oradea prin Direcţia Tehnică a finalizat întocmirea caietului de sarcini, necesar procedurilor de achiziţie a 500 de bănci de odihnă.

Aproximativ 300 de bănci dintre acestea vor fi predate asociaţiilor de proprietari în baza cererilor înaintate în cursul anului trecut.

Alte 100 de bănci vor fi montate în zonele verzi amenajate, precum: Cartierul Tineretului, Aleea Călinului (zona amenajată lângă Pârâul Peţa), promenada care se realizează între S.C. Informatica şi Podul Decebal, promenada Splaiul Crişanei –  Pod Sovata – Pod Densusianu etc.

Ultimele 100 de bănci vor fi montate în Parcul Liniştii.

„Primăria Oradea urmează să organizeze acum procedurile de licitaţie, iar după finalizarea acestora, firma câştigătoare va trece la montarea celor 500 de bănci de odihnă”

se precizează în comunicatul remis de Primăria Oradea.

Bugetul alocat acestei investiţii este de 300.000 lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult