Categorized | Social

Un nou curs pentru pasionații de fotografie la Clubul Fotografic Nufărul Oradea

Având în vedere succesul de care s-au bucurat cursurile de fotografie şi tehnici digitale organizate de Clubul Fotografic Nufărul Oradea (CFNO), în  parteneriat cu Asociaţia Euro Foto Art Oradea, conducerile celor două asociaţii au decis să organizeze un nou curs de fotografie digitală, cu începere din data de 23 februarie 2012, cu o durată de 6 săptămâni.

Orele teoretice vor fi susţinute la sediul Fotoclubului, în Sala Studio, din Palatul „Vulturul Negru” (Piaţa Unirii 2-4, etajul I), în zilele de luni, marţi şi miercuri, între orele 18:00 – 21:00.

Cursul va fi condus de către cunoscutul artist fotograf Claudiu Szabó, vicepreşedintele CFNO şi va debuta în data de 20 februarie 2012, ora 17:00, la sediul cunoscutului fotoclub orădean din Palatul „Vulturul Negru”.

În cadrul cursului vor fi predate noţiuni de bază legate de utilizarea funcţiilor aparatelor digitale şi variante de prelucrare a imaginilor. Se vor discuta şi exemplifica de asemenea, noţiuni de compoziţie şi estetică vizuală.

Cursul  va fi finalizat în cadrul unei festivităţi în cursul lunii aprilie 2012, prin vernisarea  expoziţiei de examen, unde vor fi prezentatele cele mai reuşite creaţii artistice, realizate în cadrul cursului şi vor fi înmânate diplome de absolvire.

Participanţii la curs vor avea posibilitatea de a  deveni membrii creatori ai Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea, unde să-şi continue preocupările în domeniul artei fotografice ori să devină membii debutanţi ai Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Înscrieri şi informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0727/336946  sau e-mail: clauszabo@yahoo.com

Organizatorii mai precizează că celălalt curs intensiv de iniţiere în tehnică şi artă fotografică condus de artistul fotograf Ştefan Tóth A.FIAP, va începe din data de 19 martie 2012, ora 16:00, în Galeria „Euro Foto Art” din Piaţa 1 Decembrie nr. 12.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult