Categorized | Social

Și patronii din Bihor strâng bani pentru sinistrați

La iniţiativa companiei Romagent Consulting Broker de Asigurare SRL, Asociaţia Firmelor Bihorene a demarat un proiect-fulger de strângere de fonduri pentru sprijinirea românilor din judeţele acoperite de zăpadă.

Primul care a reactionat la situația gravă din țară a fost Marcel Bărbuţ administratorul Adeplast SA, care a donat primii 5.000 de lei. Alti membri ai AFB si-au manifestat disponibilitatea de a participa financiar pentru a trimite in timp util alimente si apa romanilor care au ramas de mai multe zile fara alimente si medicamente.

„De câteva zile privesc la televizor cu durere şi groază drama românilor din judeţele acoperite de zăpadă. Stau şi mă frământ şi mă întreb cu ce aş putea ajuta. Iată motivul pentru care vă scriu şi solicit tuturor membrilor Asociaţiei să pună mână de la mână pentru a face ceva în sprijinul acestor oameni.

Să strângem fonduri, să cumpărăm alimente, apă şi lemne de foc, pe care apoi să le trimitem în zonele calamitate. Nu cred că trebuie multă vorbărie pe această temă. Doar puţină organizare. Eu voi sprijini această acţiune atât material cât şi cu prezenţa mea”

ne-a scris Ovidiu Gabor, General Manager Consulting Broker de Asigurare SRL.

AFB a luat leagatura cu mai multi primari ai comunelor in nevoie si a decis sa indrepte ajutoarele catre localitatea Maicanesti din judetul Vrancea.

„In urma discutiei cu primarul Necula Costel, acesta ne-a comunicat faptul  ca in localitatea lor nu a reusit sa ajunga nimeni de aproximativ doua saptamani si ca oamenii acestei localitati au nevoie de alimente de prima necesitate, ulei , zahar, paste, faina, paine…”

se precizează într-un comunicat al Asociației Firmelor Bihorene.

Asociaţia face un apel tuturor companiilor private din judeţul Bihor, indiferent dacă acestea fac parte sau nu dintr-o organizaţie patronală, să se alăture acestei iniţiative „de suflet”. Orice donaţie este binevenită şi va ajuta unul sau mai mulţi  români loviţi de soartă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult