Categorized | Social

Și patronii din Bihor strâng bani pentru sinistrați

La iniţiativa companiei Romagent Consulting Broker de Asigurare SRL, Asociaţia Firmelor Bihorene a demarat un proiect-fulger de strângere de fonduri pentru sprijinirea românilor din judeţele acoperite de zăpadă.

Primul care a reactionat la situația gravă din țară a fost Marcel Bărbuţ administratorul Adeplast SA, care a donat primii 5.000 de lei. Alti membri ai AFB si-au manifestat disponibilitatea de a participa financiar pentru a trimite in timp util alimente si apa romanilor care au ramas de mai multe zile fara alimente si medicamente.

„De câteva zile privesc la televizor cu durere şi groază drama românilor din judeţele acoperite de zăpadă. Stau şi mă frământ şi mă întreb cu ce aş putea ajuta. Iată motivul pentru care vă scriu şi solicit tuturor membrilor Asociaţiei să pună mână de la mână pentru a face ceva în sprijinul acestor oameni.

Să strângem fonduri, să cumpărăm alimente, apă şi lemne de foc, pe care apoi să le trimitem în zonele calamitate. Nu cred că trebuie multă vorbărie pe această temă. Doar puţină organizare. Eu voi sprijini această acţiune atât material cât şi cu prezenţa mea”

ne-a scris Ovidiu Gabor, General Manager Consulting Broker de Asigurare SRL.

AFB a luat leagatura cu mai multi primari ai comunelor in nevoie si a decis sa indrepte ajutoarele catre localitatea Maicanesti din judetul Vrancea.

„In urma discutiei cu primarul Necula Costel, acesta ne-a comunicat faptul  ca in localitatea lor nu a reusit sa ajunga nimeni de aproximativ doua saptamani si ca oamenii acestei localitati au nevoie de alimente de prima necesitate, ulei , zahar, paste, faina, paine…”

se precizează într-un comunicat al Asociației Firmelor Bihorene.

Asociaţia face un apel tuturor companiilor private din judeţul Bihor, indiferent dacă acestea fac parte sau nu dintr-o organizaţie patronală, să se alăture acestei iniţiative „de suflet”. Orice donaţie este binevenită şi va ajuta unul sau mai mulţi  români loviţi de soartă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult