Categorized | Social

Gard pentru protecția bicicliștilor pe malul Crişului Repede

Primăria Oradea urmează să monteze pe malul Crişului Repede, între pasarela de lângă S.C. Informatica şi Podul Decebal, un gard metalic cu o lungime de 510 metri  şi înălţime de 1,14 metri. gardul va fi amplasat pentru delimitarea pistei de biciclete de zona verde dinspre malul Crişului.

Conform municiplității achiziţionarea gardului de protecţie se va face în limita fondului de 120 de mii de lei (fără TVA).

„Gardul metalic va avea rol de protecţie a zonei recent amenajate de Administraţia Bazinală Ape Crişuri, delimitând astfel zona pistei de biciclete de zona verde dinspre malul Crişului”

se precizează în comunicatul Primăriei.

Gardul va avea şi rol de protecţie a bicicliştilor, care folosesc pista special amenajată pentru ei în această zonă.

Acest gard va fi în continuarea, celui care s-a montat deja, pe porţiunea cuprinsă între Piaţa Ferdinand şi S.C. Informatica.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult