Categorized | Social

Gard pentru protecția bicicliștilor pe malul Crişului Repede

Primăria Oradea urmează să monteze pe malul Crişului Repede, între pasarela de lângă S.C. Informatica şi Podul Decebal, un gard metalic cu o lungime de 510 metri  şi înălţime de 1,14 metri. gardul va fi amplasat pentru delimitarea pistei de biciclete de zona verde dinspre malul Crişului.

Conform municiplității achiziţionarea gardului de protecţie se va face în limita fondului de 120 de mii de lei (fără TVA).

„Gardul metalic va avea rol de protecţie a zonei recent amenajate de Administraţia Bazinală Ape Crişuri, delimitând astfel zona pistei de biciclete de zona verde dinspre malul Crişului”

se precizează în comunicatul Primăriei.

Gardul va avea şi rol de protecţie a bicicliştilor, care folosesc pista special amenajată pentru ei în această zonă.

Acest gard va fi în continuarea, celui care s-a montat deja, pe porţiunea cuprinsă între Piaţa Ferdinand şi S.C. Informatica.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult