Categorized | Sport

Mărkuș și Florean convocați la naționala de tineret. Muscă „out” de la FC Bihor!

Adrian Mărkuș și Andrei Florean au fost convocați la lotul național de tineret al României, pentru meciul amical de pe 20 februarie din Dubai cu reprezentativa similară a Egiptului. Tot vineri, 17 februarie 2012 președintele FC Bihor, Șerban Morcan a anunțat că echipa roș-albastră a decis să îi rezilieze contractul fundașului Dumitru Muscă.

Adrian Mărkuș și Andrei Florean se vor prezenta vineri seară la locul de reunire al tineretului, Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

În altă ordine de idei, FC Bihor va disputa sâmbătă, partida cu DVSC Debrecen de la ora 14:00, ora României.

FC Bihor a renunțat la Muscă

Clubul FC Bihor și jucătorul Dumitru Muscă au hotărât de comun acord întreruperea contractului dintre cele două părți.

„Staff-ul tehnic a decis că nu mai contează pe serviciile jucătorului, astfel că am căzut de acord cu Mitică Muscă să reziliem contractul”

a declarat președintele clubului FC Bihor, Șerban Morcan.

Reprezentanții clubului au ținut să mulțumească jucătorului pentru efortul depus în cei 6 ani la club, efort încununat anul trecut cu promovarea pe plan sportiv în Liga I.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult