Categorized | Sport

Mărkuș și Florean convocați la naționala de tineret. Muscă „out” de la FC Bihor!

Adrian Mărkuș și Andrei Florean au fost convocați la lotul național de tineret al României, pentru meciul amical de pe 20 februarie din Dubai cu reprezentativa similară a Egiptului. Tot vineri, 17 februarie 2012 președintele FC Bihor, Șerban Morcan a anunțat că echipa roș-albastră a decis să îi rezilieze contractul fundașului Dumitru Muscă.

Adrian Mărkuș și Andrei Florean se vor prezenta vineri seară la locul de reunire al tineretului, Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

În altă ordine de idei, FC Bihor va disputa sâmbătă, partida cu DVSC Debrecen de la ora 14:00, ora României.

FC Bihor a renunțat la Muscă

Clubul FC Bihor și jucătorul Dumitru Muscă au hotărât de comun acord întreruperea contractului dintre cele două părți.

„Staff-ul tehnic a decis că nu mai contează pe serviciile jucătorului, astfel că am căzut de acord cu Mitică Muscă să reziliem contractul”

a declarat președintele clubului FC Bihor, Șerban Morcan.

Reprezentanții clubului au ținut să mulțumească jucătorului pentru efortul depus în cei 6 ani la club, efort încununat anul trecut cu promovarea pe plan sportiv în Liga I.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult