Categorized | Social

Participând la spectacolul caritabil „O seară pentru Sebi”, puteți ajuta un tânăr să trăiască

Clubul Leo „Black Eagle” Oradea va organiza un spectacol caritabil intitulat „O seară pentru Sebi”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 februarie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură Oradea (fosta ARLUS). Acţiunea este organizată pentru a marca aniversarea a 26 de ani pe care Sebastian Iftimi îi împlineşte şi are ca scop strângerea de fonduri necesare tratamentului în străinătate.

Pe 21 decembrie 2011, doctorul Andrei Cucuianu de la Institutul Oncologic „Ion Chiricuța” din Cluj Napoca, l-a diagnosticat pe Sebastian Iftimi cu anemie aplastică severă. I-a fost făcut un tratament la care pacientul orădean a reacționat foarte bine, fiind observată o remisie parțială a bolii.

Cu toate acestea, datorită remisiei parțiale, Sebastian are nevoie de un tratament cu intenție curativă, iar singura modalitate de vindecare este transplantul alogenic de celule stem. Cum tânărul nu are frați, are nevoie de un donator compatibil neînrudit, procedură care poate fi făcută doar în afara țării și care costă foarte mulți bani.

Clubul Leo „Black Eagle” Oradea a decis să organizeze un spectacol caritabil intitulat „O seară pentru Sebi”, cu scopul de a strânge banii necesari tratamentului.

Spectacolul îi va avea ca invitaţi pe Ana Maria Georgescu, Replay Dance Studio, Saylas şi Carmen Stoica, Trupa de teatru „Magne”, Blue Strings, Răzvan Dobai, Eduard şi Bianca. Amfitrionii acestei seri caritabile vor fi Ana Maria Georgescu şi Ciprian Ciuciu.

Costul unei invitaţii este de 15 lei şi va putea fi procurată înainte de spectacol de la Casa de Cultură Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult