Categorized | Sport

FC Bihor a remizat cu Debrecen și cu… Crișul Sântandrei

„Roș-albaștrii” și-au continuat sâmbătă seria jocurilor amicale cu două meciuri disputate la Debrecen. Primul a avut loc în compania echipei gazdă DVSC și s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1. Cel de-al doilea, cel jucat împotriva anonimilor din liga a IV, Crișul Sântandrei ar trebui să-i îngrijoreze serios pe oficiali, scorul fiind tot 1-1.

Meciul de la Debrecen împotriva lui DVSC a început tern, fără prea multe ocazii. În minutul 30 „roș-albaștrii” au deschis scorul prin golul înscris de Bârză. Egalarea a survenit în minutul 50, când pentru gazde a punctat Varga.

Antrenorul Stelian Farcău a trimis în teren echipa: Fildan – Moraru, Oltean, Deaconescu (Petrache), Diarra (Zanardini) – Bârză, Selagea (M. Popa), Coroian (Danci), Bic (Sorian) – Birtalan (Sfârlea), Florin Pop.

După meciul cu echipa maghiară, tinerii jucători ai lui FC Bihor, cei care nu au evoluat în disputa cu DVSC, dar și alții care au evoluat în partida precedentă, au întâlnit echipa Crișul Sântandrei, liderul Ligii a IV-a. Și acest joc s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1 (0-0). Golul formației FC Bihor fiind înscris de M. Popa.

În jocul cu Crișul Sântandrei, echipa folosită a fost: Avram (I. Pop) – Zanardini (Ionescu), Petrache (Bacter), Matei, Hering –  Sorian (Petricău), Danci, M. Popa, Sfârlea (Hadăr) – Ov.Popa, Sulea.

„Meciul cu Debrecen a fost unul de evaluare din mai multe puncte de vedere, fizic, tehnico-tactic şi mai ales din punctul de vedere al atitudinii.

Sunt mulţumit şi ţin să remarc toţi jucătorii la acest ultim capitol, al atitudinii, chiar şi cei din meciul cu Sântandrei unde, pe fondul unei anumite relaxări, nu am mai avut aceleaşi reuşite tehnice.”

a declarat antrenorul lui FC Bihor, Stelian Farcău.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult