Categorized | Sport

FC Bihor a remizat cu Debrecen și cu… Crișul Sântandrei

„Roș-albaștrii” și-au continuat sâmbătă seria jocurilor amicale cu două meciuri disputate la Debrecen. Primul a avut loc în compania echipei gazdă DVSC și s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1. Cel de-al doilea, cel jucat împotriva anonimilor din liga a IV, Crișul Sântandrei ar trebui să-i îngrijoreze serios pe oficiali, scorul fiind tot 1-1.

Meciul de la Debrecen împotriva lui DVSC a început tern, fără prea multe ocazii. În minutul 30 „roș-albaștrii” au deschis scorul prin golul înscris de Bârză. Egalarea a survenit în minutul 50, când pentru gazde a punctat Varga.

Antrenorul Stelian Farcău a trimis în teren echipa: Fildan – Moraru, Oltean, Deaconescu (Petrache), Diarra (Zanardini) – Bârză, Selagea (M. Popa), Coroian (Danci), Bic (Sorian) – Birtalan (Sfârlea), Florin Pop.

După meciul cu echipa maghiară, tinerii jucători ai lui FC Bihor, cei care nu au evoluat în disputa cu DVSC, dar și alții care au evoluat în partida precedentă, au întâlnit echipa Crișul Sântandrei, liderul Ligii a IV-a. Și acest joc s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1 (0-0). Golul formației FC Bihor fiind înscris de M. Popa.

În jocul cu Crișul Sântandrei, echipa folosită a fost: Avram (I. Pop) – Zanardini (Ionescu), Petrache (Bacter), Matei, Hering –  Sorian (Petricău), Danci, M. Popa, Sfârlea (Hadăr) – Ov.Popa, Sulea.

„Meciul cu Debrecen a fost unul de evaluare din mai multe puncte de vedere, fizic, tehnico-tactic şi mai ales din punctul de vedere al atitudinii.

Sunt mulţumit şi ţin să remarc toţi jucătorii la acest ultim capitol, al atitudinii, chiar şi cei din meciul cu Sântandrei unde, pe fondul unei anumite relaxări, nu am mai avut aceleaşi reuşite tehnice.”

a declarat antrenorul lui FC Bihor, Stelian Farcău.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult