Categorized | Social

De luni, plata parcării în Oradea se va putea face și din rețeaua RDS

Începând cu această lună, administraţia locală va realiza extinderea reţelelor de telefonie mobilă astfel încât orădenii să poată efectua plata parcării cu telefonul RDS. În viitorul apropiat, Primăria promite să extindă rețeaua în așa fel încât plata să se poată face și în rețeaua Cosmote.

Dacă  până acum plata parcării cu telefonul mobil era posibilă doar în reţelele de telefonie mobilă Orange şi Vodafone, începând de luni, 5 martie, acest lucru se va putea face şi în reţeaua RDS.

Totodată, în viitorul apropiat, plata parcării se va putea face şi din reţeaua Cosmote (momentan se realizează probele tehnice).

La începutul anului trecut, Oradea devenea al doilea oraş din ţară, după Cluj, care implementa sistemul de plată a parcării cu carduri proprii.

Plata parcării cu carduri proprii reprezintă o altă variantă de plată, care poate fi utilizată în locul plăţii cu monede sau a procedurii de plată cu telefonul.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult