Categorized | Social

De luni, plata parcării în Oradea se va putea face și din rețeaua RDS

Începând cu această lună, administraţia locală va realiza extinderea reţelelor de telefonie mobilă astfel încât orădenii să poată efectua plata parcării cu telefonul RDS. În viitorul apropiat, Primăria promite să extindă rețeaua în așa fel încât plata să se poată face și în rețeaua Cosmote.

Dacă  până acum plata parcării cu telefonul mobil era posibilă doar în reţelele de telefonie mobilă Orange şi Vodafone, începând de luni, 5 martie, acest lucru se va putea face şi în reţeaua RDS.

Totodată, în viitorul apropiat, plata parcării se va putea face şi din reţeaua Cosmote (momentan se realizează probele tehnice).

La începutul anului trecut, Oradea devenea al doilea oraş din ţară, după Cluj, care implementa sistemul de plată a parcării cu carduri proprii.

Plata parcării cu carduri proprii reprezintă o altă variantă de plată, care poate fi utilizată în locul plăţii cu monede sau a procedurii de plată cu telefonul.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult