Categorized | Sport

Datori la finalizare. Bihorenii au remizat cu Bodva Moldava

FC Bihor a disputat sâmbătă, pe terenul sintetic al Bazei Sportive Liberty din Salonta, un nou joc amical. De această dată, „roș-albaștrii” au întâlnit echipa slovacă situată pe locul VI în liga secundă din țara sa, FC Bodva Moldava.

La capătul unui meci de angajament fizic, în primul rând, cu o echipă slovacă foarte agresivă, jocul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0. A fost ultima partidă în care antrenorul Stelian Farcău a folosit două echipe diferite în cele două reprize.

În prima repriză au jucat: Fildan – Moraru, Oltean, Petrache, Diarra – Florean, Selagea, Coroian, Sfârlea – Birtalan, Mărkuș.

În repriza a doua: Fildan – Zanardini, Oltean, Deaconescu, Lupu – Bârză, Danci, M. Popa, Sorian – Bic, Fl. Pop

„A fost un test util, pentru că am întâlnit un adversar ambițios, agresiv și pe alocuri dur.
Din păcate, a trebuit din nou să ne adaptăm la condițiile meteo, pentru că vântul a suflat foarte, foarte tare.
Rămânem în continuare datori la finalizare”

a declarat Stelian Farcău, antrenorul lui FC Bihor.

În următorul joc amical, miercuri, de la ora 12:00, FC Bihor va întâlni, tot la Salonta, colega de serie, FC Maramureș Baia Mare.

Sâmbăta viitoare este programat un joc la Valea lui Mihai, cu echipa de ligă a III-a, Unirea, partidă programată pe iarbă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult