Categorized | Sport

Datori la finalizare. Bihorenii au remizat cu Bodva Moldava

FC Bihor a disputat sâmbătă, pe terenul sintetic al Bazei Sportive Liberty din Salonta, un nou joc amical. De această dată, „roș-albaștrii” au întâlnit echipa slovacă situată pe locul VI în liga secundă din țara sa, FC Bodva Moldava.

La capătul unui meci de angajament fizic, în primul rând, cu o echipă slovacă foarte agresivă, jocul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0. A fost ultima partidă în care antrenorul Stelian Farcău a folosit două echipe diferite în cele două reprize.

În prima repriză au jucat: Fildan – Moraru, Oltean, Petrache, Diarra – Florean, Selagea, Coroian, Sfârlea – Birtalan, Mărkuș.

În repriza a doua: Fildan – Zanardini, Oltean, Deaconescu, Lupu – Bârză, Danci, M. Popa, Sorian – Bic, Fl. Pop

„A fost un test util, pentru că am întâlnit un adversar ambițios, agresiv și pe alocuri dur.
Din păcate, a trebuit din nou să ne adaptăm la condițiile meteo, pentru că vântul a suflat foarte, foarte tare.
Rămânem în continuare datori la finalizare”

a declarat Stelian Farcău, antrenorul lui FC Bihor.

În următorul joc amical, miercuri, de la ora 12:00, FC Bihor va întâlni, tot la Salonta, colega de serie, FC Maramureș Baia Mare.

Sâmbăta viitoare este programat un joc la Valea lui Mihai, cu echipa de ligă a III-a, Unirea, partidă programată pe iarbă.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult