Categorized | Social

Vatman de la OTL băgat în spital de un șofer

Oradea nu duce deloc lipsă de bătăuși. Nici nu a început bine săptămâna că un vatman de la OTL a fost bătut măr de un șofer chiar în timpul serviciului. Poliția nu a reușit să-l prindă pe aggressor iar vatmanul a fost transportat de urgenţă la spital cu o ambulanţă şi internat pentru îngrijiri medicale.

Luni, 5 martie, în jurul orei 14:00, ocupanţii unui autoturism Volkswagen de culoare deschisă cu numere de înmatriculare străine au agresat un vatman al OTL SA .

„În timp ce tramvaiul condus de orădean rula pe strada Independenţei între Universitatea Partium şi staţia Sapico, un autoturism Volkswagen i-a tăiat calea ostentativ, obligându-l pe vatman să frâneze brusc.

In staţia Sapico, ocupanţii autoturismului au aşteptat în staţie tramvaiul agresându-l violent pe vatman”

se precizează în comunicatul OTL.

Un echipaj al poliţiei a fost chemat la faţa locului, iar vatmanul a fost transportat de urgenţă la spital cu o ambulanţă şi internat pentru îngrijiri medicale.

Pentru că au fugit de la locul faptei agresorii sunt acum căutaţi de poliţie.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult