Categorized | Social

Vatman de la OTL băgat în spital de un șofer

Oradea nu duce deloc lipsă de bătăuși. Nici nu a început bine săptămâna că un vatman de la OTL a fost bătut măr de un șofer chiar în timpul serviciului. Poliția nu a reușit să-l prindă pe aggressor iar vatmanul a fost transportat de urgenţă la spital cu o ambulanţă şi internat pentru îngrijiri medicale.

Luni, 5 martie, în jurul orei 14:00, ocupanţii unui autoturism Volkswagen de culoare deschisă cu numere de înmatriculare străine au agresat un vatman al OTL SA .

„În timp ce tramvaiul condus de orădean rula pe strada Independenţei între Universitatea Partium şi staţia Sapico, un autoturism Volkswagen i-a tăiat calea ostentativ, obligându-l pe vatman să frâneze brusc.

In staţia Sapico, ocupanţii autoturismului au aşteptat în staţie tramvaiul agresându-l violent pe vatman”

se precizează în comunicatul OTL.

Un echipaj al poliţiei a fost chemat la faţa locului, iar vatmanul a fost transportat de urgenţă la spital cu o ambulanţă şi internat pentru îngrijiri medicale.

Pentru că au fugit de la locul faptei agresorii sunt acum căutaţi de poliţie.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult