Categorized | Social

Primăvara aduce alte 200 de parcări în Oradea

Primăria Oradea continuă lucrările pentru siguranţa circulaţiei începute anul trecut. În cadrul acestor lucrări se amenajează şi spaţiile de parcare de pe mai multe străzi. Vor fi amenajate în total aproximativ 200 de parcări în valoare de 660 de mii de lei.

Lucrările au început în această săptămână şi vor avea ca rezultat amenajarea a aprox. 85 de locuri de parcare de domiciliu.

În aceste zile se va delimita zona cu borduri, după care se va trece la turnarea asfaltului, iar apoi la marcarea şi numerotarea parcărilor. Valoarea estimată a lucrărilor este de aprox. 229 de mii de lei.

Tot în această săptămână au început lucrările pentru siguranţa circulaţiei în zona rampei Podului Sovata – mal drept Crişul Repede.

În total, aici se vor amenaja aproximativ 70 de parcări atât pe căile de acces dintre blocuri, cât şi lângă magazinul Nova Euro. Valoarea estimată a lucrărilor este de 231 de mii de lei.

De asemenea, ieri, 5 martie au început lucrările pentru siguranţa circulaţiei în zona Splaiul Crişanei – Oneştilor. Momentan, se lucrează la infrastructură şi la pregătirea casetelor pentru montarea de borduri.

În cadrul acestor lucrări, se vor reamenaja aprox. 55 locuri de parcare. Dintre acestea, 22 sunt parcări noi. Valoarea estimată a lucrărilor este de 196 de mii de lei, iar lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul lunii aprilie.

Firma executantă a tuturor acestor lucrări este S.C. Selina. S.A

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult