Categorized | Social

Primăvara aduce alte 200 de parcări în Oradea

Primăria Oradea continuă lucrările pentru siguranţa circulaţiei începute anul trecut. În cadrul acestor lucrări se amenajează şi spaţiile de parcare de pe mai multe străzi. Vor fi amenajate în total aproximativ 200 de parcări în valoare de 660 de mii de lei.

Lucrările au început în această săptămână şi vor avea ca rezultat amenajarea a aprox. 85 de locuri de parcare de domiciliu.

În aceste zile se va delimita zona cu borduri, după care se va trece la turnarea asfaltului, iar apoi la marcarea şi numerotarea parcărilor. Valoarea estimată a lucrărilor este de aprox. 229 de mii de lei.

Tot în această săptămână au început lucrările pentru siguranţa circulaţiei în zona rampei Podului Sovata – mal drept Crişul Repede.

În total, aici se vor amenaja aproximativ 70 de parcări atât pe căile de acces dintre blocuri, cât şi lângă magazinul Nova Euro. Valoarea estimată a lucrărilor este de 231 de mii de lei.

De asemenea, ieri, 5 martie au început lucrările pentru siguranţa circulaţiei în zona Splaiul Crişanei – Oneştilor. Momentan, se lucrează la infrastructură şi la pregătirea casetelor pentru montarea de borduri.

În cadrul acestor lucrări, se vor reamenaja aprox. 55 locuri de parcare. Dintre acestea, 22 sunt parcări noi. Valoarea estimată a lucrărilor este de 196 de mii de lei, iar lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul lunii aprilie.

Firma executantă a tuturor acestor lucrări este S.C. Selina. S.A

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult