Categorized | Cultură

Expoziție la înălțime

Artistul orădean Ovidiu Pop a deschis vineri, 9 martie, în Turnul Primăriei Oradea vernisajul expoziţiei „Oradea văzută din aer”. Expoziţia cuprinde zeci de fotografii cu imagini din Oradea, văzută din avion, realizate atât pe hârtie, cât şi pe pânză.

Imaginile expuse în cadrul vernisajului aparţin artistului fotograf Ovi Pop sub egida Duran’s şi pot fi admirate începând de azi şi până pe 30 martie 2012, zilnic între orele 12:00 – 16:00 în Turnul Primăriei.

Persoană de contact este Matei Camelia, telefon: 0731-212-284. Intrarea este liberă.

Expoziţia cuprinde zeci de fotografii cu imagini din Oradea, văzută din avion. Acestea sunt realizate atât pe hârtie, cât şi pe pânză.

Artistul care face poze din aer

Cei interesaţi au şi posibilitatea să cumpere fotografiile expuse, preţul variind între 100 şi 300 de lei, în funcţie de dimensiune.

La vernisajul expoziţie au fost prezenţi atât criticul de artă Ramona Novicov, cât şi artistul fotograf Ştefan Tóth.

„Aceste fotografii realizate din aer sunt deja o marcă de stil a artistului Ovi Pop. Acesta ne oferă prin ochiul lui magic o altă viziune asupra lumii.

Expoziţia este spectaculoasă, pentru că orice oraş, orice aşezământ văzut de sus, ni se arată în liniile lui de forţă”

a spus criticul de artă Ramona Novicov.

„Mulţumesc Fundaţiei pentru Protejarea Monumentelor Istorice că mi-a găzduit această expoziţie fotografică. Mă bucur că pot să expun în acest loc, Turnul Primărie fiind primul punct de informare turistică creat în Oradea după 1989.

Următoarea expoziţie va cuprinde fotografii, care vor surprinde imagini ale judeţului Bihor, făcute din aer. Aş dori ca lumea să mă ţină minte ca artistul care face poze din aer”

a spus artistul fotograf, Ovi Pop.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult