Categorized | Cultură

Expoziție la înălțime

Artistul orădean Ovidiu Pop a deschis vineri, 9 martie, în Turnul Primăriei Oradea vernisajul expoziţiei „Oradea văzută din aer”. Expoziţia cuprinde zeci de fotografii cu imagini din Oradea, văzută din avion, realizate atât pe hârtie, cât şi pe pânză.

Imaginile expuse în cadrul vernisajului aparţin artistului fotograf Ovi Pop sub egida Duran’s şi pot fi admirate începând de azi şi până pe 30 martie 2012, zilnic între orele 12:00 – 16:00 în Turnul Primăriei.

Persoană de contact este Matei Camelia, telefon: 0731-212-284. Intrarea este liberă.

Expoziţia cuprinde zeci de fotografii cu imagini din Oradea, văzută din avion. Acestea sunt realizate atât pe hârtie, cât şi pe pânză.

Artistul care face poze din aer

Cei interesaţi au şi posibilitatea să cumpere fotografiile expuse, preţul variind între 100 şi 300 de lei, în funcţie de dimensiune.

La vernisajul expoziţie au fost prezenţi atât criticul de artă Ramona Novicov, cât şi artistul fotograf Ştefan Tóth.

„Aceste fotografii realizate din aer sunt deja o marcă de stil a artistului Ovi Pop. Acesta ne oferă prin ochiul lui magic o altă viziune asupra lumii.

Expoziţia este spectaculoasă, pentru că orice oraş, orice aşezământ văzut de sus, ni se arată în liniile lui de forţă”

a spus criticul de artă Ramona Novicov.

„Mulţumesc Fundaţiei pentru Protejarea Monumentelor Istorice că mi-a găzduit această expoziţie fotografică. Mă bucur că pot să expun în acest loc, Turnul Primărie fiind primul punct de informare turistică creat în Oradea după 1989.

Următoarea expoziţie va cuprinde fotografii, care vor surprinde imagini ale judeţului Bihor, făcute din aer. Aş dori ca lumea să mă ţină minte ca artistul care face poze din aer”

a spus artistul fotograf, Ovi Pop.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4387 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult